Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гіркін розповів, як було знищено татарський батальйон «Алга» під Вугледаром
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін розповів, як було знищено татарський батальйон «Алга» під Вугледаром

Російський терорист Ігор Гіркін розповів, як через дурощі керівництва РФ було знищено татарський батальйон «Алга».

20 липня 2023, 16:35 comments1548
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський терорист та блогер Ігор "Стрєлков" Гіркін розповів, як через помилку російського керівництва українські сили знищили татарський батальйон "Алга" під Вугледаром. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на українського журналіста Дениса Казанського.

Гіркін розповів, як було знищено татарський батальйон «Алга» під Вугледаром

Терорист РФ Ігор Гіркін. Фото з відкритих джерел

Казанський виклав у соцмережах відео, де терорист Ігор Гіркін зустрівся з керівником громадської організації "Штаб татар Москви" Рустемом Ямалєєвим. Представник татар запитав у Гіркіна про ситуацію, яка сталась з татарським батальйоном "Алга", який був знищений українською армією.

"Там була дурість. Їх вишикували, провели мітинг зі знаменами, прапорами. Це затримало колону на 15 хвилин і противнику цього вистачило, щоб нанести масований артилерійський вогонь", — заявив Ігор Гіркін.

Далі військові батальйону почали роз’їжджатись у різні сторони, і там натрапляти на міни. За словами терориста Ігоря Гіркіна таким чином татарський батальйон "Алга" був практично знищений під Вугледаром силами ЗСУ та дурістю керівництва РФ.

"Ось так Москва і знищує малі народи Росії у цій безглуздій м'ясорубці. Не розумію, чому взагалі татари погоджуються в цьому брати участь і вмирати за ідеї росіян нацистів", — коментує ситуацію український журналіст Денис Казанський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія вперше відправила у активний бій танки четвертого покоління. 

Також "Коментарі" писали президента України Володимира Зеленського, який розповів, що Путін збирався вбити його, його сім'ю та оточення на початку повномасштабного вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини