Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб: ЗСУ за добу відбили понад 60 атак окупантів на п'яти напрямках
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб: ЗСУ за добу відбили понад 60 атак окупантів на п'яти напрямках

В той же час, противник завдав 8 ракетних та 32 авіаційних ударів, здійснив 85 обстрілів із реактивних систем залпового вогню

28 лютого 2023, 07:50
Поділіться публікацією:

Минулої доби українські захисники відбили понад 60 атак противника на п'яти напрямках. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні.

Генштаб: ЗСУ за добу відбили понад 60 атак окупантів на п'яти напрямках

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"Російська Федерація основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 60 атак противника на зазначених напрямках", — йдеться у звіті.

У той же час, як зазначили в Генштабі, противник завдав 8 ракетних та 32 авіаційних ударів, здійснив 85 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Найзапекліші бої станом на ранок 28 лютого точаться на Донбасі. У той же час продовжуються обстріли півдня. Минулої доби українські військові знищили три артустановки і дві "Гради", з яких російські окупанти обстрілювали Херсонську область.

З тим авіація ЗСУ вчора завдала чотирьох ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських військ. а підрозділи ракетних військ та артилерії знищили пункт управління, вразили один район зосередження живої сили противника та позицію протиповітряної оборони.

Читайте також на порталі "Коментарі" — навіщо Путін зробив заяву про зупинення участі Росії у ДСНО: в ISW знають відповідь.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін поміркував про можливий розпад нинішньої РФ в інтерв'ю державному пропагандистському телеканалу "Росія-1". За логікою Путіна, це стане можливим, якщо країна-агресор програє в цій війні і буде розділена. Він також вкотре побрязкав ядерною зброєю. У свою чергу, директор ЦРУ Вільям Бернс вважає, що Україна має завдати удару Путіну та його зарозумілості. Про що говорять дані заяви? Які бачаться найбільш реальні варіанти розвитку подій у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини