Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб розповів, що робить армія Білорусі на кордоні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб розповів, що робить армія Білорусі на кордоні з Україною

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли оперативну інформацію

6 липня 2022, 20:32
Поділіться публікацією:

У порівнянні з попередніми днями, ситуація на Волинському та Поліському напрямках  не змінилася.Про це йдеться, 6 липня у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Генштаб розповів, що робить армія Білорусі на кордоні з Україною

У Генеральному штабі ЗСУ розповіли оперативну інформацію (фото з відкритих джерел)

"Визначені підрозділи збройних сил Білорусі продовжують виконувати завдання з прикриття білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Війська Білорусі проводять інженерні заходи та обладнують позиції, перевіряють пункти управління, ведуть радіоелектронну розвідку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти намагаються створити умови для проведення наступу у напрямку Ізюм – Слов'янськ. У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському напрямі. Як повідомляє Генштаб, на Слов'янському напрямку противник намагається покращити тактичне становище та створити умови для проведення наступу у напрямку Ізюм – Слов'янськ. Окупанти наступали на напрямі Довгеньке — Мазанівка. Отримали відсіч наших воїнів та з втратами відійшли.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що переміщення військовозобов'язаних, що ховається за новим кроком Генштабу. Тема заборон на перетин кордонів областей військовозобов'язаними українцями без відповідного дозволу ТЦК (територіальний центр комплектування – військкомат) продовжує розбурхувати Україну. Голова Генштабу ЗСУ Валерій Залужний вдень 6 липня повідомив, що резонансне розпорядження про заборону виїзду військовозобов'язаних з території, де вони проживають, скасовується та вирушає на доопрацювання.

 

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини