Генштаб: авіація ЗСУ розгромила чотири райони зосередження росіян

Також ЗСУ було вражено пункт управління та склад боєприпасів противника

Українські пілоти за минулу добу завдали чотирьох прицільних ударів по районах зосередження російських загарбників. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

"Авіація Сил оборони минулої доби завдала чотирьох ударів по районах зосередження окупантів. Також наші захисники знищили російський БПЛА типу "Мерлін", - йдеться у зведенні.

Крім цього, підрозділи ракетних військ та артилерії знищили пункт управління, три райони зосередження живої сили та склад боєприпасів російських загарбників.

Читайте на порталі "Коментарі" - аналітики Інституту вивчення війни розповіли, чи виконає Шойгу наказ Путіна – захопити Донбас до березня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти продовжують тероризувати Україну ракетними ударами. Черговою жертвою став Краматорськ, де під удар потрапив чотириповерховий житловий будинок. Є загиблі та травмовані. Тим часом Кремль проводить інформаційно-психологічні операції, намагаючись розтягнути українські війська, а приховано готуючи ескалацію на критичних напрямках, якими є південь та схід. Чому, бачачи все це, Захід так і не дає нам повний арсенал озброєння, що запитується, включаючи авіацію і далекобійні ракети? Як можуть події розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Раніше "Коментарі" писали напередодні польського вояжу Байдена: чому це важливо – про що може йтися на зустрічі із Зеленським.