Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генсек НАТО заявив про велику перемогу України
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО заявив про велику перемогу України

Єнс Столтенберг прокоментував знищення чергового російського корабля у Чорному морі українськими силами.

14 лютого 2024, 15:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відреагував на знищення російського корабля "Цезар Куніков" у Чорному морі українськими силами та назвав це "великою перемогою". Україна вже не вперше знищує кораблі Чорноморського флоту РФ.

Генсек НАТО заявив про велику перемогу України

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна продовжує завдавати великих втрат Росії в Чорному морі, а ліквідацію російського корабля "Цезар Куніков" поблизу Криму очільник НАТО назвав "великим досягненням".

"Українці змогли завдати великих втрат російському Чорноморському флоту. І це велике досягнення, велика перемога українців", — сказав Єнс Столтенберг.

Великий десантний корабель "Цезар Куніков" було затоплено вранці 14 лютого. У Генштабі ЗСУ підтвердили знищення російського корабля морськими дронами вказавши, що в операції були залучені Збройні сили та підрозділи Головного управління розвідки України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на брифінгу у Москві речника Кремля Дмитрія Пєскова попросили прокоментувати інформацію про знищення російського корабля "Цезар Куніков". Пєсков уникнув прямої відповіді зазначивши, що не коментує війну в Україні та переадресував питання Міноборони РФ. Подібна реакція Кремля стала типовою у випадку знищення російських літаків, кораблів та іншої військової техніки.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відмовились відповідати на скандал у Росії, який пов'язаний з продажем російської військової техніки до "недружніх" до РФ країн. Згодом ці країни передали російську військову техніку, зокрема гелікоптери та літаки Україні для війни проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини