Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генсек НАТО Столтенберг назвав велику помилку Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО Столтенберг назвав велику помилку Заходу

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг запевнив Україну у своїй підтримці та назвав помилку Заходу

25 листопада 2022, 17:05 comments2167
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У п'ятницю Єнс Столтенберг взяв участь у пресконференції напередодні саміту НАТО в Румунії, який запланований на наступний тиждень. Столтенберг розповів про позицію щодо постачання системи Patriot для України та назвав велику помилку Заходу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву генерального секретаря НАТО.

Генсек НАТО Столтенберг назвав велику помилку Заходу

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Під час виступу генсек НАТО прокоментував бажання Польщі передати Україні ППО Patriot та відмову від такого рішення Німеччини. Експерти в Німеччині зазначили, що таким чином НАТО може бути втягнуто у війну в Україні. Столтенберг вважає, що це національне рішення Німеччини і останнє слово у цьому питанні буде за Берліном.

Далі генсек НАТО розповів, що політика країн Заходу була помилковою.

"Війна в Україні змусила всіх усвідомити, наскільки небезпечною виявилася залежність від російського газу", — вважає Столтенберг.

Також генсек додає, що сьогодні багато країн платять високу ціну за агресивні дії Путіна, про те наголосив "якщо Росія переможе, ми заплатимо набагато більше".

Столтенберг у своєму зверненні підкреслив, що для України все більш широко відкриті двері для вступу в НАТО. Після чого генсек запевнив, що організація буде підтримувати Україну до кінця війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США та Китай уклали таємну угоду про війну в Україні. Під час спільних зустрічей обидві країни вирішили, що США не постачає Україні стратегічної зброї, а Китай буде тиснути на Росію, щоб та не використала ядерну зброю.

Також "Коментарі" писали про те, що на Заході закінчується зброя для відправки в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини