Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал розповів, як окупанти готувалися до підриву Каховської ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал розповів, як окупанти готувалися до підриву Каховської ГЕС

Розвідка України бачила переміщення підрозділів окупантів

12 червня 2023, 17:43
Поділіться публікацією:

Росіяни готувалися підірвати Каховську ГЕС. Українські розвідники бачили переміщення підрозділів  російської армії. Про це заявив заступник міністра оборони, генерал Павлюк в інтерв’ю журналісту Андрію Цаплієнку. 

Генерал розповів, як окупанти готувалися до підриву Каховської ГЕС

Підрив Каховської ГЕС (фото з відкритих джерел)

“Ми це не виключаємо. Тому що за п’ять днів було прийняте відповідне рішення урядом Росії щодо недопущення проведення розслідування відповідних катастроф на водних перешкодах. Це явно була підготовка, прикриття своєї спини. Наша розвідка бачила переміщення певних підрозділів, але протидіяти там було неможливо, оскільки ця станція знаходилася повністю під контролем росіян. Протидіяти навіть вірогідному підриву ми не могли. У нас не було чим”, — повідомив генерал Павлюк.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Боррель назвав цілі Путіна в Україні, від яких він ніколи не відмовиться. Російський президент досі вірить у те, що йому під силу досягти в Україні ті цілі, які він поставив собі ще перед повномасштабним вторгненням російських військ в Україні. На сьогоднішній день диктатор не готовий від них відмовлятися.  Про це заявив верховний представник ЄС із зовнішньої політики Жозеп Боррель, пише "Onda Cero". 

Головний дипломат ЄС заявив, що йому невідомо, чи є негласний діалог між Києвом та Москвою. Однак європейські лідери, які мали розмову із Путіним, заявляють, що він не відмовиться від війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що стало відомо, скільки людей загинули та зникли безвісти, внаслідок підриву Каховської ГЕС. Про це міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив у ефірі національного телемарафону.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини