Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал Кривонос розповів, чому влада призначила нову команду в ЗСУ на чолі з Сирським
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Кривонос розповів, чому влада призначила нову команду в ЗСУ на чолі з Сирським

Український генерал Сергій Кривонос вважає, що влада оновила керівництво ЗСУ, щоб нова команда мовчала про мобілізацію та військове забезпечення.

14 лютого 2024, 11:15 comments2620
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал-майор запасу та колишній заступник командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ Сергій Кривонос заявив, що причиною зміни керівництва ЗСУ стали сподівання влади, що нова команда мовчатиме про мобілізацію, забезпечення та невиконання законів.

Генерал Кривонос розповів, чому влада призначила нову команду в ЗСУ на чолі з Сирським

Генерал Сергій Кривонос. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" генерал Сергій Кривонос висловив своє бачення причин, чому українська влада звільнила Залужного та оновила керівництво ЗСУ.

"Вони сподіваються, що саме нова команда буде мовчати, хоча я більш ніж впевнений, що це тимчасове самозаспокоєння, бо і генерал Сирський, і ті хто поряд з ним так само будуть ставити питання владі, чому не працює чинний закон про мобілізацію, чому економіка не забезпечує потреб ЗСУ, чому політичне керівництво країни не виконує закон про мобілізацію, чому не підписаний і не розповсюджений мобілізаційний план…", — говорить Кривонос.

За словами українського генерала у відставці існує "величезна кількість пунктів", які не виконує Кабінет міністрів, Міністерства та верховний головнокомандувач.

Сергій Кривонос заявив, що звільнення попередньої команди відбулось через "непорядність і невдячність людей", які стоять при владі. За словами генерала "вони в армії не служили й не розуміють, що таке офіцерська честь".

"На фоні тих людей, яких звільнили з лав Збройних Сил, ці всі люди, які сидять в Офісі президента виглядають просто такими блазнями... Тому вони їх прибрали й набрали зараз нову команду", — сказав Сергій Кривонос

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал Кривонос вважає, що оновленням керівництва ЗСУ "Зеленський собі зробив гірше".

Також "Коментарі" писали про військовослужбовця ЗСУ Володимира Омеляна, який заявив, що помилки Зеленського на війні можуть стати предметом судового розгляду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини