Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал Кривонос про оновлення керівництва ЗСУ: "Зеленський собі зробив гірше"
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Кривонос про оновлення керівництва ЗСУ: "Зеленський собі зробив гірше"

Український генерал Сергій Кривонос відреагував на звільнення Валерія Залужного та оновлення у керівництві ЗСУ

12 лютого 2024, 11:42 comments3292
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал-майор запасу та колишній заступник командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ Сергій Кривонос прокоментував зміни у керівництві ЗСУ. За його словами у владі триває боротьба не за перемогу, а за славу.

Генерал Кривонос про оновлення керівництва ЗСУ: "Зеленський собі зробив гірше"

Генерал-майор Сергій Кривонос. Фото з відкритих джерел

Сергій Кривонос в ефірі "Еспресо" висловив свої думки щодо звільнення Валерія Залужного та його команди, а натомість призначення головнокомандувачем ЗСУ Олександра Сирського. За його словами оновлення керівництва ЗСУ не змінює  нічого, за винятком боротьби.

"Це боротьба не за перемогу, а за славу. Давайте згадаємо попереднє життя нашого президента. Він так і залишився у своєму сприйнятті актором. Один він може бути на сцені, щоб тільки йому аплодували, бо інших не потерпить. Тому зміна Залужного в першу чергу — це боротьба за підтримку. Але на даному етапі Зеленський собі зробив гірше", — вважає український генерал.

На думку генерала оновлення керівництва ЗСУ це спосіб відвернути увагу від політичних невдач влади та переміщення її на плечі Збройних Сил.

"Можливо, по деяких генералах і були якісь питання. Але заміну такої кількості людей я розглядаю лише як один фактор. Це відволікання уваги від провалів політичної влади в забезпеченні діяльності ЗСУ", — зазначив Сергій Кривонос.

Український генерал критикує владу за те, що під час війни вона не перевела функціонування економіки на "військові рейки", а також за його словами, "абсолютно нічого не зробила" відповідно до чинного закону про мобілізацію для забезпечення діяльності ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський пояснив причини звільнення Залужного.

Також "Коментарі" писали, що колишній міністр, який служить в ЗСУ стверджує, що Зеленський може постати перед судом через помилки на війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини