Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал Ходжес розповів, за якою ознакою ми побачимо, що США хочуть перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Ходжес розповів, за якою ознакою ми побачимо, що США хочуть перемоги України

Генерал Бен Ходжес вважає, що коли метою США стане перемога України, зникнуть причини не давати ATACMS

2 грудня 2023, 09:30 comments1383
Поділіться публікацією:

США та інші союзники України повинні перестати говорити стандартними фразами про те, що з Україною будуть стільки, скільки потрібно і чітко заявити, що вони хочуть саме перемоги України. Це створить потужні передумови посилення військової допомоги. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Голосу Америки" зробив колишній командувач армії США в Європі генерал у відставці Бен Ходжес.

Генерал Ходжес розповів, за якою ознакою ми побачимо, що США хочуть перемоги України

Бен Ходжес. Фото: з відкритих джерел

"Сполучені Штати та наші союзники повинні сказати: "Ми хочемо, щоб Україна виграла!". Коли це стане нашою політикою, тоді більше не буде виправдань щодо непостачання ATACMS, танків Abrams або F-16. Ми налаштовані на перемогу. Це те, що ми маємо зробити", – сказав Ходжес.

Генерал зазначає, що він ніколи не чув, щоб президент Джо Байден чи Конгрес заявляли, що хочуть перемоги України.

"Вони кажуть: "Ми з вами стільки, скільки потрібно". Що це означає? Гадаю, це нерішучість. Не знаю, чому так, мені дуже важко зрозуміти, що їх зупиняє. Думаю, є певна стурбованість, що Росія може якось посилитись. Є деяка невпевненість, що станеться, коли Україна переможе, а режим Путіна впаде", – пояснив Ходжес.

Щодо ситуації на фронті генерал сказав, що "не хотів би бути російським рядовим, який сидить у окопі". У росіян погана система логістики, їх командування на солдатів начхати. Тому російські солдати страшенно страждатимуть узимку. При цьому він упевнений, що ЗСУ "не збираються знижувати темп".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін готує нові заяви: чи чекати на несподіванки і чому війна може загостритися.

Також видання "Коментарі" повідомляло – екс-глава Генштабу ЗСУ пояснив, чому Україні треба переходити в оборону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 грудня 2023, 10:10

Ознакою стане вимога зміни влади в Україні і початок радикальних реформ.


Новини