Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гайдай розповів, звідки розпочнеться звільнення Луганської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Гайдай розповів, звідки розпочнеться звільнення Луганської області

Масштабна деокупація Луганської розпочнеться з Кремінної та Сватового

13 вересня 2022, 11:55 comments1246
Поділіться публікацією:

Масштабна деокупація Луганської розпочнеться з Кремінної та Сватового. Основний удар української армії очікується саме там. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву, яку зробив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Гайдай розповів, звідки розпочнеться звільнення Луганської області

Луганська область. Фото: із відкритих джерел

Глава Луганщини зазначив, що основні зіткнення відбуваються на лиманському напрямі. Саме туди вже підтягнулися ті російські підрозділи. які поспішили вийти із Харківської області. Тепер їм поставлено завдання не допустити прориву української армії.

Сергій Гайдай вважає, що як би росіяни не намагалися перешкодити контрнаступу ЗСУ, нічого в них не вийде і ситуація з Харківською областю повториться на Луганщині. Основний удар ЗСУ буде за напрямом Сватово-Кременна.

За інформацією губернатора Луганської області, вже відомо, що російські війська повністю залишили Кремінну, але ЗСУ ще не зайшли до міста, щоби можна було говорити про відновлення контролю над ще одним важливим населеним пунктом Луганщини.

Гайдай уточнив, незважаючи на те, що ЗСУ масовано ще не зайшли до Кремінної, там уже розвивається український прапор, партизанський рух зробив свою ділянку роботи. Дещо схожа ситуація в Старобільську.

Щодо ситуації у Сватовому, то спочатку росіяни влаштували масову втечу з цього населеного пункту, а потім отримали команду повернутися. Наразі на тимчасово окупованих територіях Луганської області спостерігається великий дефіцит палива. Така ситуація виникла через масові втечі російських загарбників та колаборантів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США розповіли, чи може РФ зміцнити нову лінію фронту після провалу під Харковом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини