Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гайдай припустив, скільки років треба, щоб відновити Луганську область
commentss НОВИНИ Всі новини

Гайдай припустив, скільки років треба, щоб відновити Луганську область

Росіяни виконують швидкі ремонти, кажучи жителям Луганщини, що от так звана "ЛНР" вісім років нічого не робила

19 жовтня 2022, 23:44
Поділіться публікацією:

Близько семи років потрібно, щоб відновити Луганську область, але розпочинати такі роботи можна буде лише після повної деокупації регіону. Таку заяву  зробив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Гайдай припустив, скільки років треба, щоб відновити Луганську область

Відновлення Луганської області після війни (фото з відкритих джерел)

"Росіяни виконують швидкі ремонти, кажучи жителям Луганщини, що от так звана "ЛНР" вісім років нічого не робила, а Росія робить", — повідомив Сергій Гайдай.

Окрім цього, Сергій Гайдай розповів, що російська армія своєю артилерією намагається знищити Стельмахівку, яку нещодавно звільнили ЗСУ. А ще — окупанти все ще намагають організувати свій контрнаступ в напрямку Лимана.

"Захисні бетонні споруди, які окупанти встановлюють на Луганщині, вони особисто називають "лінією Вагнера", — заявив чиновник.

Сергій Гайдай вважає, що після того, як ЗСУ звільнить область, треба буде розпочинати її відновлювати. За його підрахунками, на це може знадобитися близько семи років.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Луганську область росіяни підтягнули багато техніки та мобілізованих. Росіяни підтягнули в Луганську область багато мобілізованих та військової техніки. Окрім цього, вони підірвали кілька мостів в регіоні, щоб зупинити швидкий контрнаступ ЗСУ. Про це повідомив  голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Посадовець розповів, що російські окупанти з танків, "Градів", "Смерчів" розстрілюють звільнені населені пункти. Відтак, цивільним громадянам туди небезпечно повертатися. Окрім цього, голова Луганської ОВА повідомив, що росіяни перекидають в область багато ворожої техніки та мобілізованих росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини