Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Луганську область росіяни підтягнули багато техніки та мобілізованих: що відбувається в регіоні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Луганську область росіяни підтягнули багато техніки та мобілізованих: що відбувається в регіоні

Ураїнські артилеристи на Луганщині чітко влучають у склади та командні пункти окупантів

18 жовтня 2022, 23:17
Поділіться публікацією:

Росіяни підтягнули в Луганську область багато мобілізованих та військової техніки. Окрім цього, вони підірвали кілька мостів в регіоні, щоб зупинити швидкий контрнаступ ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву голови Луганської ОВА Сергія Гайдая. 

В Луганську область росіяни підтягнули багато техніки та мобілізованих: що відбувається в регіоні

Сергій Гайдай (фото з відкритих джерел)

"Ураїнські артилеристи на Луганщині чітко влучають у склади та командні пункти окупантів", — повідомив Гайдай.

Гайдай розповів, що російські окупанти з танків, "Градів", "Смерчів" розстрілюють звільнені населені пункти. Відтак, цивільним громадянам туди небезпечно повертатися. Окрім цього, голова Луганської ОВА повідомив, що росіяни перекидають в область багато ворожої техніки та мобілізованих росіян.

"З лікарень та закладів освіти Луганщини росіяни вивозять обладнання та оргтехніку", — додав Гайдай.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що жителям Луганщини треба терміново евакуюватись. Підходить той час, коли ЗСУ звертатимуться до мешканців тимчасово окупованої Луганщини із проханням покинути території, які сьогодні контролює країна-агресор. Це пов'язано з тим, що українські захисники звільнятимуть раніше захоплені землі. У зв'язку з цим місцевим мешканцям, які не виїхали, треба подумати про те, щоб залишити великі міста та перезимувати у невеликих містах, селах. Про це у телеграм розповів голова Луганської ОДА Сергій Гайдай. Він уточнив, навіть після деокупації до таких міст Луганської області, як Рубіжне, Лисичанськ та Сєвєродонецьк, люди не зможуть повернутися одразу. Причина – неможливість запуску опалювального сезону, бо через запеклі бойові дії немає можливості подати тепло до будинків мешканців Луганщини.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

19 жовтня 2022, 01:36

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz


Новини