Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гарантовано принизливі для України: названо умови миру з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарантовано принизливі для України: названо умови миру з Росією

Україна, якщо вирішить піти на припинення війни, гарантовано отримає ганебний мир

сьогодні, 10:50
Поділіться публікацією:

Станом на зараз українські генерали воюють як у маленькій, але радянській армії, відзначив політичний експерт Олександр Кочетков. За його словами, на верхньому рівні на втрати не зважають.

Гарантовано принизливі для України: названо умови миру з Росією

Переговори України і РФ

"Чисто радянський наказ "Ні кроку назад!" став практично повсякденним і не пов’язаним з реальною фронтовою ситуацією. Тому українські втрати зараз близькі до російських. Бахмут, Авдієвка, плацдарм у Кринках... "Кримська операція" — з того ж сумного переліку. У політичному сенсі це те, чим наш президент може козиряти під час закордонних презентацій "Плану перемоги", але у воєнному сенсі у Курській області — вкрай складно і буде ще гірше", — заявив експерт.

При цьому він підкреслює, що на початку вторгнення Україна воювала зовсім не так, бо тоді генерали з радянською звивиною під кашкетом принишкли і не втручалися. Окрім того, додав експерт, політичне керівництво не вимагало від бійців героїчно гинути під ворожими ФАБами, щоб ця жертовність ставала основою самопіару і самовпевненості влади.

"Тому зараз найкращий варіант — призупинення бойових дій. Умови цього миру — Стамбульського чи Ер-Ріядського або ще якогось — гарантовано будуть принизливими для України, з практичною (не юридичною) втратою територій та іншими поступками. На це можна піти лише за умови, що вимушений ганебний мир стане непереборним поштовхом до повного перезавантаження української суспільно-політичної системи. Власними силами або під зовнішнім керуванням, але тільки таке радикальне перезавантаження дозволить Україні не зникнути під бульдозером недоімперії", — заявив Кочетков.

За його словами, деякі партнери України на це і сподіваються.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Заході почали думати над зміною політики щодо України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини