Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ганна Маляр: Ворожа армія нарощує інтенсивність штурмових дій
commentss НОВИНИ Всі новини

Ганна Маляр: Ворожа армія нарощує інтенсивність штурмових дій

Ситуація на фронті складна

27 лютого 2023, 21:44
Поділіться публікацією:

Заступник міністра оборони України в своєму телеграм-каналі розповіла про поточну ситуацію на фронті. За її словами, ворог застосовує тактику тотального руйнування. Про це повідомляють "Коментарі".

Ганна Маляр: Ворожа армія нарощує інтенсивність штурмових дій

Ганна Маляр про ситуацію на фронті

"Якщо коротко і простими словами, то: ситуація на фронті складна. Ворожа армія нарощує інтенсивність штурмових дій. Найскладніша обстановка залишається на Бахмутському напрямку, — повідомляє урядниця. — Ворог під час наступальних дій використовує тактику виснаження і тотального руйнування. Разом з тим, ворог несе значні втрати, щоденно втрачаючи від 600 до 1000 осіб. Сили оборони України ведуть активні оборонні дії в умовах кількісної переваги противника. Наші бійці мужньо воюють з ворогом".

Нагадаємо, що сьогодні відбулася телефонна розмова головнокомандувача Збройними силами України Валерія Залужного з головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Однією з тем, які під час розмови підняв Залужний, стало надання Україні літаків F-16

"Ми традиційно приділили увагу питанням постачання військової техніки, озброєння і боєприпасів у рамках міжнародної технічної допомоги Україні, ситуації на лінії фронту та подальшим планам Сил оборони нашої держави щодо деокупації її території, — цитує Генштаб Залужного. — Актуалізував необхідність посилення спроможностей системи протиповітряної оборони України, зокрема й за рахунок надання багатоцільових бойових літаків F16".

Окрім того, як повідомляє Генштаб, Залужний подякував керівництву та народу США за підтримку нашої держави у боротьбі з агресією РФ.

"Кожний отриманий снаряд, кожна одиниця озброєння і техніки — це врятовані життя українських військових та мирних громадян. Завдяки допомозі партнерів ми тримаємося і неодмінно переможемо", — впевнений Залужний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини