Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ганна Маляр: Головний удар ще попереду
commentss НОВИНИ Всі новини

Ганна Маляр: Головний удар ще попереду

Заступниця міністра оборони розповіла про хід українського наступу

20 червня 2023, 20:41
Поділіться публікацією:

На півдні на декількох напрямках триває наступ ЗСУ. Там усе відбувається за планом, який встановлений військовими. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявляє заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Ганна Маляр: Головний удар ще попереду

Наступ ЗСУ триває

"Тривають запеклі бої і дуже потужний двобій", — зазначає вона щодо спротиву супротивника. — "Ворог мінує поля, а також є інформація, що в Запорізькій області противник мінує навіть населені пункти, де проживають люди, не попереджаючи їх. Ми поступово, невеликими кроками, але дуже впевнено рухаємося вперед. І можна навіть навести алегорію, що "вигризаємо кожен метр землі у ворога"". 

За словами Ганни Маляр, на півдні зараз відбуваються бої на напрямках, де наступають українські воїни, а ворог перебуває в обороні. Водночас є напрямки, де навпаки ворог наступає, а ми в обороні. Мова про Куп‘янський і Лиманський напрямки. 

Щодо завищенних очікувань українців щодо контрнаступу Ганна Маляр зазначає:

"Зрозуміло, що людям хочеться, аби  це було як у кіно – монтаж, дуже швидко, о 13.00 кіно розпочалося, за годину двадцять уже завершення і зрозуміло, що відбулося. Звісно, що у житті так не буде, і війна – зовсім інша ситуація. Ми будемо просуватися поступово, зі складнощами, зіштовхуючись із шаленим опором ворога... Але, безумовно, головний удар ще попереду".

Тим часом, Бі-бі-сі розповіли про український контрнаступ. Кореспондент Бі-бі-сі побував у розташуванні 68-ї єгерської бригади ЗСУ, на околицях нещодавно звільненого села Благодатне

Російські пропагандисти обмовилися про екоцид в Чорному морі. У радіоефірі один з них заявив, що після підриву Каховської ГЕС в акваторії небезпечно купатися, а другий накинувся на нього. 

А вчені на Енцеладі знайшли ключовий елемент для існування життя



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини