Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фронт може посипатися: інформацію про дуже складну ситуацію замовчують
commentss НОВИНИ Всі новини

Фронт може посипатися: інформацію про дуже складну ситуацію замовчують

Протягом останніх днів ситуація на фронті різко погіршилася, всі настільки погано, що нібито фронт може посипатися

27 серпня 2024, 21:00 comments2847
Поділіться публікацією:

В Донецькій області відбулися "великі зміни" не на користь ЗСУ, відзначив в ефірі Radio NV військовий експерт Михайло Жирохов. Більше того, за його словами, все настільки погано, що фронт може "посипатися".

Фронт може посипатися: інформацію про дуже складну ситуацію замовчують

Війна в Україні

"Є купа неофіційної інформації, яка, на жаль, дуже-дуже важка. І я розумію, чому офіційно зараз про це не заявляють. Але за вчора-позавчора великі зміни. Зміни, на жаль, не на нашу користь відбулися", — повідомив Жирхов.

За його словами, для нього особисто і для інших експерті стало несподіванкою те, що кремлівський диктатор Володимир Путін відмовився захищати Курську область, а навпаки, кинув всі війська на Покровський напрямок.

"Якщо найближчими тижнями не буде якоїсь контрнаступальної операції з нашої сторони, то там фронт в буквальному сенсі може посипатись", — сказав Жирохов.

Більше того, така сама складна ситуація склалась і на інших ділянках фронту, каже експерт. За його словами, зараз складно в районі населених пунктів Роботине, Вугледар.

Жирнов відзначив, що наразі не зрозуміло, що буде робити Ставка верховного головнокомандувача і Генеральний штаб, але очевидна річ, що це потрібно робити вже найближчими днями.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за словами військово оглядача групи "Інформаційний спротив" зараз на фронт відбувається тотальний провал оборони. Ситуація складається так, що ЗСУ втрачають позиції, які могли б утримувати місяцями. При цьому ворог шаленими темпами наближається до Покровська. За його словами, потрібні рішення військового командування із приводу оборони, бо питання саме в них, а не у тих військових, які стоять на позиціях до останнього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини