Головна Новини Суспільство Війна з Росією Французький генерал заявив, що війна в Україні – це неминучий крах Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький генерал заявив, що війна в Україні – це неминучий крах Росії

Російська армія, поліція, спецслужби та інші угруповування можуть почати внутрішній конфлікт в Росії, якщо Путін втратить владу у Москві.

28 квітня 2024, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал-лейтенант Франції у відставці Мішель Яковлефф вважає, що Путін повномасштабним вторгненням Росії в Україну прискорив крах РФ. За словами французького офіцера, після втрати влади у Кремлі в Росії може початись сутички між різними військовими угруповуванням.

Французький генерал заявив, що війна в Україні – це неминучий крах Росії

Генерал Мішель Яковлефф про крах Росії. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з військовим експертом Ксав’є Тітельманом французький генерал Мішель Яковлефф заявив, що Росія йде до неминучого занепаду та проголошення про незалежність різних частин РФ.

Як пояснює офіцер, Франція має одну армію та одне Міністерство оборони, тоді як у Росії присутні три повноцінні структури, які можна назвати арміями — Міноборони, МВС і ФСБ. Крім того, існують приватні військові формування, зокрема "Патріот" та кадирівці. Ще однією причиною початку конфліктів в середині Росії Яковлефф назвав проведені етнічні кордони в РФ, які не влаштовують частину населення в країні.

"Режим Путіна створив систему, схожу на ситуацію в Лівані 1973 року: армія, Хезболла, Амаль та інші угруповання. У разі падіння влади в Москві, якщо будуть різні утворення, які хочуть незалежності, ми отримаємо Югославію, помножену на 10. Такий розвиток подій майже неминучий", — пояснює Мішель Яковлефф.

Генерал додає, що війна в Україні – це "закуска", а головна страва в меню — буде розвал Росії. За словами Яковлеффа, саме Путін прискорив ці події, коли почав повномасштабне вторгнення в Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український дипломат висловив свою думку щодо того, як може закінчитись війна.

Також "Коментарі" писали про резолюцію Європарламенту щодо визнання Путіна нелегітимним президентом Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 квітня 2024, 13:24

Та вони з чиновниками Єрмака суддями депутатами мерами олігархами попами і рабінами юдейцями знайшли спільну мову. Так, що ці істоти взагалі не турбуються, що щось загрожує їх розкішному корупційному життю у разі програшу України, тому на захист свого не поспішають. Вважаєте що вони між собою не домовляться? Тоді вас чекає велике здивування.


Новини