Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фортифікації у Криму вже будують навіть цивільні: з чим проблеми у агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

Фортифікації у Криму вже будують навіть цивільні: з чим проблеми у агресора

На тлі нестачі особового складу на фронті кількість військовослужбовців, раніше задіяних у будівництві, значно зменшилася

26 вересня 2024, 14:04
Поділіться публікацією:

Країна-агресор дедалі частіше використовує цивільних для облаштування фортифікацій у Криму. Зокрема кількість окупантів, задіяних у роботах у Севастополі, значно зменшилася. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

Фортифікації у Криму вже будують навіть цивільні: з чим проблеми у агресора

Фортифікації у Криму. Фото Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ"

"Агент зміг вистежити маршрут переміщення автонавантажувачів на КамАЗах Балаклавським шосе у бік Козацької бухти", — йдеться в повідомленні.

Партизанам вдалося з'ясували, що в ході спостереження вдалося з'ясувати місця, де ЗС РФ, а йдеться про 810 ОБРМП у Севастополі, продовжують зведення фортифікаційних споруд, але вже більшою мірою за допомогою цивільних на спеціальній техніці.

"На фоні нестачі особового складу на фронті кількість військовослужбовців, раніше задіяних у будівництві, значно зменшилася", — констатують в "АТЕШ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія навмисно обмежує міжнародне судноплавство в акваторії Азовського моря, щоб заволодіти ним та Керченською протокою. Росія незаконно спорудила Керченський міст, який створив постійну перешкоду для судноплавства, зокрема, для великих міжнародних суден, що перевозять українські товари. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час виступу в суді в Гаазі зробив посол з особливих доручень МЗС України Антон Кориневич, інформує прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи може мандат ООН змусити РФ вивести війська з Криму: про що говорить ця ідея. Експерти детально проаналізували ситуацію.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини