Головна Новини Суспільство Війна з Росією Феєрверки всю ніч та день: у Новій Каховці горить величезний склад окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Феєрверки всю ніч та день: у Новій Каховці горить величезний склад окупантів (ФОТО)

Жителі Нової Каховки радіють черговій невдачі окупантів

18 липня 2022, 08:35 comments1035
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у тимчасово окупованій Новій Каховці ЗСУ продовжують зачищати територію від ворожих складів з боєприпасами, які ті намагалися оперативно розміщувати для того, щоб постійно обстрілювати як позиції українських захисників, так і мирні міста і сива на півдні країни. Вибухи були чутні всю ніч та ранок. Про те, що горить склад і чути сильні вибухи снарядів, що детонують – повідомили самі жителі окупованого населеного пункту.

Феєрверки всю ніч та день: у Новій Каховці горить величезний склад окупантів (ФОТО)

Нова Каховка. Фото: із відкритих джерел

Привертає увагу той факт, що місцеві жителі радіють вибухам на складах окупантів, бо чекають якнайшвидшого звільнення Нової Каховки і чекають на наступи ЗСУ.                                

"Каховка, чутно зараз детонацію і проглядається димар з боку Чернянки за об'їзною. Детонація часта і жорстка", — пишуть очевидці.

Місцеві мешканці чують не лише вибухи. Деякі могли спостерігати "феєрверки" — запаси рашистів вибухали і детонували.

Примітно, що мешканці тимчасово окупованого міста радіють черговій невдачі росіян. Люди щиро захоплюються "бавовною" і чекають на повернення Збройних Сил України.

Звичайно, деякі жителі переживають, що через вибухи у них можуть "вилетіти" вікна та двері, але в коментарях вони зазначають, що готові зазнати таких незручностей заради якнайшвидшої перемоги над окупантами.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський жорстко відповів Медведєву на залякування "судним днем".

Також видання "Коментарі" повідомляло — як Іран допомагає Путіну у війні: чи є можливість цьому перешкодити США та Україні.

Феєрверки всю ніч та день: у Новій Каховці горить величезний склад окупантів (ФОТО) - фото 2
Феєрверки всю ніч та день: у Новій Каховці горить величезний склад окупантів (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини