Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фаза прориву замінилася: у Зеленського розповіли, як тепер діятимуть ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Фаза прориву замінилася: у Зеленського розповіли, як тепер діятимуть ЗСУ

Операція ЗСУ триває – не лише на сході, а й у Херсонській області

12 вересня 2022, 15:10 comments1833
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують операцію, результатом якої має стати повне визволення українських земель. При цьому Фаза прориву замінилася на закріплення позицій ЗСУ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву радника Офісу президента Олексія Арестовича.

Фаза прориву замінилася: у Зеленського розповіли, як тепер діятимуть ЗСУ

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Радник голови ОП зазначив, що українські військові продовжують просуватися не лише на Сході, а й у Херсонській області. При цьому швидкий поступ української армії перейшов у фазу закріплення досягнутого. Ця фаза полягає в тому, щоб утримати зайняті позиції, зайняти найвигідніші рубежі, що надалі дозволить здійснити такі прориви.

Олексій Арестович підкреслив, що командування ЗСУ чітко усвідомлює, що не можна захоплюватися швидким поступом, треба думати і про те, як утримати зайняті позиції, що ще раз підкреслює високий рівень професіоналізму військового командування України.

Арестович наголосив, що будь-який наступ потребує відповідних умов та великих ресурсів, які неможливо створити за один день. Те, що вдалося зробити українським бійцям на Сході, є феноменальним результатом, адже лише однієї трофейної техніки вистачить на те, щоб повністю озброїти механізовану та танкову бригади.

Радник глави Офісу президента підсумував, що війна триває і тому не варто забувати, що будуть ще й блискавичні удари, і поступове пробивання оборони там, де ворог стоїть міцніше, а те, що росіяни завдають ударів по цивільній інфраструктурі, не допоможе Москві зупинити просування української армії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — обстріли Росією енергетичних об'єктів: як мінімізувати загрозу – чого досягає агресор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини