Головна Новини Суспільство Війна з Росією Європа може закликати Україну до переговорів із РФ: у МЗС Італії назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Європа може закликати Україну до переговорів із РФ: у МЗС Італії назвали причину

Поки Росія не припинила військові дії в Україні, європейці не проситимуть Україну про переговори з РФ

23 січня 2023, 14:47 comments1539
Поділіться публікацією:

Якщо Росія припинить завдавати ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України та зупинить свої військові операції на території української держави, об'єднана Європа може звернутися до Києва з проханням розпочати мирні переговори з РФ. Поки Росія не налаштована на мир і продовжує війну, ніхто в Європі не пропонуватиме Україні сісти за стіл переговорів із агресором. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на міністра закордонних справ Італії Антоніо Таяні в інтерв'ю виданню Il Messaggero.                                                                      

Європа може закликати Україну до переговорів із РФ: у МЗС Італії назвали причину

Антоніо Таяні. Фото: з відкритих джерел

Глава МЗС Італії визнав, що є європейські лідери, які намагаються вести діалог з іншими європейськими країнами щодо того, щоб переконати українську владу пом'якшити позицію та скоріше розпочати переговори з Росією. Однак Італія вважала і вважає, що Україна може розпочати переговори лише тоді, коли припиняться військові дії на її території, коли країна-агресор припинить бомбардування мирних міст.

"Домовленість буде можлива лише в тому випадку, якщо Росія вирішить припинити військові дії, якщо вона вирішить припинити безладні бомбардування мирних жителів та стратегічних об'єктів. Тільки тоді Європа зможе попросити Україну розпочати переговори", — зазначив Антоніо Таяні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — корупційні скандали в уряді: чому вони випливли саме зараз – у чому головна небезпека.

Також видання "Коментарі" повідомляло – крига скресла: Німеччина не проти, якщо Польща передасть танки "Leopard 2" Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

semmm

23 січня 2023, 15:31

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини