Головна Новини Суспільство Війна з Росією Евакуаційний рюкзак школяра: що має бути в середині
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуаційний рюкзак школяра: що має бути в середині

Навчальний рік в Україні починається в умовах воєнного стану

30 серпня 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

Навчання школярів в нашій країні розпочинається  в час  воєнного стану. Частина  навчальних закладів  розпочне  навчальний процес  очно, але школярі мають  бути ознайомлені з тим, як переміститись до укриття або бути підготовлені до швидкої евакуації.

Евакуаційний рюкзак школяра: що має бути в середині

Евакуаційний рюкзак школяра (фото з відкритих джерел)

Представники патрульної поліції  ознайомили, що обов’язково має бути  укомплектовано в наплічнику учня.

Перелік  цих речей  має бути в рюкзаку  обов’язково: пляшка чистої води, живильні батончики, снеки, записка від батьків, в якій вказані ПІБ дитини, контактні дані батьків і близьких родичів (імена, телефони, адреси), телефон (по можливості) з зарядним пристроєм і павербанком, індивідуальний набір необхідних ліків (запас на кілька днів), комплект змінної білизни та одягу, улюблена іграшка або річ.

Що  мають  забезпечити в школі: їжа, вода, засоби гігієни, ковдри, ліхтарик, універсальна аптечка.

Перелік  предметів на випадок екстреної ситуації в школах мають підготовити наперед.  

"Важливо не перевантажувати рюкзак учня і зберігати в школі те, що дозволяє адміністрація", — підсумували  представники патрульної  поліції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що очне навчання дітей у школах з вересня. У Кабміні зробили важливу заяву. З 1 вересні в Україні має розпочатися навчальний рік в очному режимі у населених пунктах, де це можливо. У прифронтових регіонах та громадах діти будуть й далі навчатися онлайн. На селекторній нараді з керівниками областей, яка пройшла за участю керівника уряду Дениса Шмигаля, йшлося про те, що в освітніх закладах усі  захисні споруди цивільного захисту мають приведені у готовність, щоб їх можна було використовувати.    

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

444

31 серпня 2022, 01:54

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини