Головна Новини Суспільство Війна з Росією Очне навчання дітей у школах з вересня: у Кабміні зробили важливу заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Очне навчання дітей у школах з вересня: у Кабміні зробили важливу заяву

У сховищах має бути тепло, світло, вентиляція, вода й усе для комфортного перебування

20 липня 2022, 20:19 comments1082
Поділіться публікацією:

З 1 вересні в Україні має розпочатися навчальний рік в очному режимі у населених пунктах, де це можливо. У прифронтових регіонах та громадах діти будуть й далі навчатися онлайн. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на пресслужбу українського уряду.

Очне навчання дітей у школах з вересня: у Кабміні зробили важливу заяву

Яким буде очне навчання дітей у школах з вересня (фото з відкритих джерел)

На селекторній нараді з керівниками областей, яка пройшла за участю керівника уряду Дениса Шмигаля, йшлося про те, що в освітніх закладах усі  захисні споруди цивільного захисту мають приведені у готовність, щоб їх можна було використовувати. 

 Окрім цього, прем'єр-міністр доручив МВС опрацювати можливість підвезення дітей до  та після школи, використовуючи комунальний транспорт.

"У сховищах мають бути тепло, світло, вентиляція, вода й усе для комфортного перебування під час тривалої повітряної тривоги. Навчання дітей і персоналу правильному поводженню під час тривоги мають стати регулярними. Безпека дітей — найголовніше завдання при підготовці закладів освіти до навчального року. Усі рекомендації вже розроблені. ", — сказав Шмигаль.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський відреагував на прохання батьків заборонити очне навчання в школах до завершення війни. Глава держави відреагував на петицію про заборону очного навчання в школах до кінця війни.  Володимир Зеленський  відповів на петицію громадської активістки про заборону очного навчання, повідомивши, що, згідно з постановою Кабміну від 24 червня, обласні військові адміністрації разом із керівниками навчальних закладів організовують початок навчального року в залежності від ситуації з безпекою у регіоні. Тобто рішення про те, ходити дітям до школи чи навчатися онлайн, буде вирішувати влада у регіонах.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини