Головна Новини Суспільство Війна з Росією Естонська розвідка зробила інтригуючу заяву: ЗСУ близькі до великого успіху на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Естонська розвідка зробила інтригуючу заяву: ЗСУ близькі до великого успіху на фронті

В естонській розвідці розповіли, як ЗСУ готуються до великого прориву на фронті

14 липня 2023, 15:42
Поділіться публікацією:

Операції українських захисників у ході контрнаступу та ознаки труднощів військ РФ свідчать, що ЗСУ можуть розраховувати на вагомий успіх на фронті. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на главу розвідцентру Сил оборони Естонії полковник Марго Гросберга, заяву якого цитує "ERR".

Естонська розвідка зробила інтригуючу заяву: ЗСУ близькі до великого успіху на фронті

Глава розвідцентру сил оборони Естонії полковник Марго Гросберг. Фото: facebook.com/KsH_Info

Глава розвідцентру Сил оборони Естонії розповів, що зараз українські воїни сконцентровані на виконанні завдання зі знищення командних пунктів та логістичних центрів російських загарбників. Українці завдають прицільних точних ударів. При цьому Росія, стримуючи наступ української армії, вичерпує свої резерви.

"Все це говорить про те, що українці близькі до успіху", — вважає Гросберг.

Він зазначив, що підготовчі наступальні операції, які зараз проводять Сили оборони, спрямовані на те, щоб скувати російські частини на вузьких ділянках та знайти у супротивника слабкі місця для прориву. З цією ж метою ЗСУ завдають ударів по ключових транспортних вузлах, логістичних пунктах та центрах управління російської армії в тилу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що ГУР має джерела в оточенні Путіна (тому в Києві нібито добре знають про плани путінського режиму), а також після широкомасштабного російського вторгнення 2022-го росіяни , на відміну від ситуації 2014 року, програють інформаційну битву. Як оцінюєте ці заяви? Про що вони говорять? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіщо Росія знову розгойдує тему ядерних погроз – чому варто готуватися до нового витка загострення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини