Головна Новини Суспільство Війна з Росією Єрмак заявив про нові військові успіхи ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак заявив про нові військові успіхи ЗСУ

Бої за плацдарм на лівому березі Дніпра тривали все літо

14 листопада 2023, 22:43
Поділіться публікацією:

Збройні Сили України захопили плацдарм на лівому березі Дніпра. Відповідну заяву зробив керівник Офісу президента Андрій Єрмак, повідомляють "Коментарі". Він наголосив, що контрнаступ ЗСУ триває, оскільки Україна прагне відновити свою територіальну цілісність. 

Єрмак заявив про нові військові успіхи ЗСУ

Єрмак повідомив про захоплення плацдарму

"Попри все Збройні Сили України захопили плацдарм на лівому березі Дніпра. Крок за кроком вони демілітаризують Крим. Ми пройшли 70% дистанції. І наш контрнаступ триває", – заявив Єрмак.

Керівник ОП додав, що Україна знає, як досягти перемоги, а в президента Володимира Зеленського є чіткий план. За його словами, серед пріоритетів Зеленський визначає розвиток українського ОПК й розгортання власного виробництва озброєнь. 

За його словами, 2024 рік буде "вирішальним" у війні.

Нагадаємо, що раніше російські пабліки писали про перегрупування сил армії РФ на лівобережжі – це сприйняли як інформаційну операцію. Кринки встигли назвати у медіа новою точкою фронту. Раніше американський Інститут вивчення війни теж писав про напружену ситуацію у Кринках і просування ЗСУ. А джерела ВВС в російській армії підтвердили, що ЗСУ не тільки перейшли на окуповану Росією територію і зайняли плацдарм на лівому березі річки Дніпро в Херсонській області, а й почали переправляти туди військову техніку. Як кажуть джерела ВВС у ЗСУ, з цієї точки ЗСУ хоче розпочати масштабніший наступ — розділити російські війська і перерізати їхню лінію постачання.

Тим часом, військові дії загострюються: на Близькому Сході може розпочатися ще одна війна.

У Львові працівники ТЦК силою "мобілізували" паркувальника просто з роботи.

А український спортсмен через мобілізацію втік зі збірної під час турніру в Італії.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини