Головна Новини Суспільство Війна з Росією Єрмак вірить, що з призначенням Сирського Україна посилить свої позиції на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак вірить, що з призначенням Сирського Україна посилить свої позиції на фронті

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Україна буде посилювати свої позиції на фронті та закликав вірити у перемогу ЗСУ, передає портал «Коментарі»

9 лютого 2024, 18:59
Поділіться публікацією:

Андрій Єрмак вважає, що після того, як Олександр Сирський був призначений на посаду Головнокомандувача ЗСУ, Україна тільки посилюватиме свої позиції на фронті. За його словами, президент Володимир Зеленський дуже чітко пояснив суспільству свої кадрові рішення.

Єрмак вірить, що з призначенням Сирського Україна посилить свої позиції на фронті

Андрій Єрмак закликав вірити в Україну

"Я хотів би додати лише наступне: що настав час розпочати вірити в Україну",
- відзначив Єрмак на брифінгу.

При цьому він наголосив на важливості допомоги від ЄС та США, особливо на фоні того, що попри її зменшення українські військові залишаються на фронті та тримають позиції.

Єрмак вважає, що рішення про допомогу Україні має бути ухвалене якомога скоріше, оскільки скорочення військової підтримки не дає ЗСУ можливості готуватися до нового контрнаступу.

Разом з тим, голова Офісу президента підкреслив, що  в Сенаті США були зроблені перші кроки з метою подальшого розгляду і затвердження додаткової військової допомоги для України. За його словами, в Україні очікують на схвалення цього рішення вже незабаром.

"Це не легко, але я вірю, що ми дуже скоро отримаємо аналогічні хороші новини з Вашингтону, які ми отримали з Брюсселя",
— додав Єрмак.

Нагадаємо, 8 лютого Олександр Сирський був призначений новим Головнокомандувачем ЗСУ.

Як розповідав портал "Коментарі", Сирський зазначив, сьогодні перед Україною на порядку денному стоять нові завдання, зокрема: чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об'єднань, з'єднань та частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від наших союзників; швидкий та раціональний розподіл необхідного для бойових дій залишається основним завданням військової логістики. При цьому він наголосив, що життя та здоров'я військовослужбовців є головною цінністю армії.

Також "Коментарі" повідомляли, що міністр оборони Рустем Умєров провів першу робочу нараду з новим головнокомандувачем Збройних Сил України Олександром Сирським. Під час наради було обговорено детальний план дій ЗСУ на 2024 рік. Були порушені питання: налагодження системи логістики; своєчасного задоволення військових необхідними потребами; дієвої системи ротації та відпочинку підрозділів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 лютого 2024, 19:39

От він і виказав, хто справжній ляльковод. Обіцянки нескінченних перемог, без відповідальності за їх нездійснення, нічого не варті. Коли вони вже почнуть брати на себе відповідальність за виконання обіцянок і відповідати, якщо не виконали? Це не справи юдейців, їх діло красти? Красти до повного хана! Тому і програли!


Новини