Головна Новини Суспільство Війна з Росією Єрмак анонсував важливу мету
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак анонсував важливу мету

Український чиновник оголосив, що попереду важливі події.

27 грудня 2022, 15:48
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак анонсував важливу мету, а саме вихід на кордони 1991 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал українського чиновника.

Єрмак анонсував важливу мету

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. Фото з відкритих джерел

Український посадовець та керівник Офісу президента України Андрій Єрмак оголосив важливі події попереду.

"Не маємо права розслаблятися, бо в нас важлива мета — вихід на кордони 1991 року", — написав у власному Telegram Єрмак.

Як відомо, Росія анексувала Крим та захопила частину Луганської та Донецької областей України в 2014 році, після втечі Віктора Януковича. У 2022 році російські війська почали масштабне вторгнення з півночі, сходу та півдня України.

На початку інвазії РФ контролювала сотні міст та сіл, проте сили ЗСУ змогли відбити наступ російської армії, звільнили Київську, Чернігівську та Сумську області. В кінці літа українські війська перейшли в контрнаступ та деокупували населені пункти на сході України, а з часом звільнили Херсон на півдні. Тепер мета українців повністю повернути контроль над Україною в межах кордонів 1991 року.

Переглянути повідомлення Андрія Єрмака можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію керівника Офісу президента України Андрія Єрмака на масові ракетні обстріли, які стались 16 грудня. Тоді український чиновник назвав росіян "закомплексованими невдахами".

Також "Коментарі" писали про те, що відомо, коли Україна планує запропонувати мирні переговори для Російської Федерації. Ймовірно, це станеться в лютому, коли українська армія поліпшить свої позиції на фронті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини