Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт: "спецоперація" Кремля захлинається
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: "спецоперація" Кремля захлинається

Росія не може збільшити темп наступу, який був навесні

11 серпня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

Так звана спеціальна військова операція Кремля, а насправді масштабна війна проти України захлинається. Російські війська втратили імпульс під час наступу. Це добре розуміють не лише в Україні, на Заході, а й у Кремлі. Тому постійно спікерами Кремля озвучується пропозиція про нібито "мирні переговори". Про це в інтерв'ю порталу "Коментарі" розповів Керівник Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко.

Експерт: "спецоперація" Кремля захлинається

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначив, що офіційна Москва і надалі тримає курс на капітуляцію України – з усіх рупорів заявляють самі ж росіяни. Він кажуть Україні, нібито "погоджуйтесь на озвучені умови або, бо далі буде лише гірше".

Ігор Чаленко вважає, що це справжнісінький інформаційний блеф, який покликаний затьмарити те, що так звана "спецоперація" захлинається, наступальний темп російських військ упав до мінімуму. Більше того, зазначає експерт, Москва має серйозні побоювання, що контрнаступом ЗСУ на півдні країни здатні переламати хід війни і вже тоді запуститься ефект "доміно".                                                    

Експерт наголошує, якщо Кремль реально хоче завершення війни, він має виходити з адекватними пропозиціями до Офісу президента, до українського народу. По іншому бути не може. Спочатку мають бути зупинені бойові дії, розпочато виведення військ, проведено обмін військовополонених і лише після цього має відбутися серйозний предметний діалог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — настав час домовлятися: про що нова заява Орбана про війну – чи справді Росія дозріла до світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 серпня 2022, 10:50

Звісно, і буде РФ захлинатись років десь двадцять. Пропаганда корумпованих намагається підготувати людей до тривалого процесу, "До останнього українця!". От, якби, таку чарівну можливість, щоб в майбутньому нагадати людям думки тих, хто їми багатів. Коли в останні моменти, будуть виконуватись останні кроки вироку, який, у безпечному бункері, виніс України клан Зе-органіки. Тоді люди будуть питати: "Як сталось? Чому?".


Новини