Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів, які російські аеродроми будуть палати наступними
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів, які російські аеродроми будуть палати наступними

Законними цілями для ЗСУ можуть стати ряд аеродромів на території Росії, про це в ефірі Freedom розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап, передає портал «Коментарі»

13 лютого 2024, 11:14 comments2026
Поділіться публікацією:

Основана загроза українським містам йде від російських аеродромів, саме тому вони є законною ціллю для ударів ЗСУ, вважає Костянтин Криволап.

Експерт розповів, які російські аеродроми будуть палати наступними

Російські аеродроми є законною ціллю

В першу чергу, відзначає експерт, під удар можуть потрапити аеродроми, які знаходяться в тимчасово окупованому Криму.

"Бельбек, Саки, Гвардійське, у Качі вистачає вертольотів, і Джанкой. Щодо більше європейської частини, то базування тактичної авіації — це Саваслейка, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ, Воронеж (аеродром Балтимор) — там Су-34, Су-35 у великій кількості та аеродром недалеко від центру міста, тому є там чим займатися. І сама Астрахань",
— відзначив експерт.

Якщо ж Україна націлиться на аеродроми, де базується стратегічна авіація РФ, то тоді треба звернути на Енгельс в Саратовській області та Оленью.

"Якщо з цих аеродромів створити їм дискомфорт і незручності, то фактично російська стратегічна авіація залишається тут тільки один аеродром, який може приймати такого типу літаки — Бельбек, другий — Українка на Далекому Сході в Амурському краї. Тому що інших місць для паркування у них фактично вже не буде"
, — розповів Криволап.

Щодо аеродрому в Дягилево, то у ЗСУ виходить добре його діставати, тому, ймовірно, окупанти не будуть його використовувати для своєї стратегічної авіації, додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що був нанесенийудар по аеродрому Бельбек. Російські інформаційні джерела повідомляють, що внаслідок удару ліквідовано 10 російських військовослужбовців, зокрема командир авіаційної ескадрильї генерал-лейтенант Олександр Татаренко. Повідомлялось, що дві ракети вразили командний пункт 38 винищувального авіаційного полку, ще одна ракета атакувала пункт зв'язку аеродрому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://uatv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини