Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт розповів чи врятує третя окрема штурмова бригада Авдіївку
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповів чи врятує третя окрема штурмова бригада Авдіївку

В Авдіївку була перекинута третя окрема штурмова бригада, проте сумнівно, що вона кардинально змінить ситуацію в місті, про це в ефірі Radio NV повідомив військовий експерт Олександр Мусієнко, передає портал «Коментарі»

15 лютого 2024, 17:39
Поділіться публікацією:

Ситуація в Авдіївці стрімко погіршується, вважає Олександр Мусієнко. За його словами, у місто були перекинуті бійці третьої окремої штурмової бригади, проте сумнівно, що вони зможуть якось кардинально змінити ситуацію. За прогнозами Мусієнка, бійці ЗСУ рано чи пізно все одно будуть змушені вийти з міста.

Експерт розповів чи врятує третя окрема штурмова бригада Авдіївку

Авдіївка

Разом з тим, військовий експерт вважає, необхідно не дати загарбникам розвинути темп наступальної операції. За його словами, військові у цьому плані спрацювали добре, оскільки росіяни таки добре "спіткнулися" об Авдіївку. Експерт додав, що в цьому місті було знищено велику кількість живої сили ворога та техніки.

"Це знищення наступального потенціалу ворога, тобто зменшення їхніх можливостей і знищення якомога більшої кількості техніки, сили, засобів противника. Це вже виконано контингентом, який обороняв і продовжує обороняти Авдіївку, на відмінно",
— зазначив експерт.

Разом з тим, західні ЗМІ також повідомляють про плачевну ситуацію в Авдіївці. Вони відзначають, що моральний дух українських військових падає, оскільки вони не мають чим воювати. Журналісти з посиланням на військових відзначають, що начебто у них уже закінчилися снаряди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Україна  має всього дві спеціалізовані штурмові бригади, і  бійців однієї  з них  направили в Авдіївку, щоб  прикрити відступ гарнізону. Це   одна  з кращих українських бригад — 3-я штурмова. Військові експерти вважають, що активна оборона  допоможе  вивести російські сили з рівноваги, виграти час для того, щоб  вчасно  вивести 110-у бригаду  з Авдіївки і  планувати умови для нової української оборонної кампанії, що звільнить найбільш уразливі частини міста.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://nv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини