Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт: росіяни вже не мають сил для наступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: росіяни вже не мають сил для наступу

Російські війська вже два тижні без істотних поступів

12 серпня 2022, 10:38
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська фактично другий тиждень без будь-яких поступів, як на півдні, так і на сході України, де вони намагаються наступати. Все говорить про те, що росіяни не можуть відновити втрачений темп і не мають сил, щоб наступати, як раніше. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі каналу FreeДом розповів популярний український військовий експерт Олег Жданов.

Експерт: росіяни вже не мають сил для наступу

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначив, що другий тиждень поспіль росіяни фактично стоять на місці. Це не означає, що вони не намагаються наступати. Вони продовжують штурмові атаки, але ЗСУ не дають можливості ворогові прорватися. Українській армії дуже тяжко, але шансу ворогові ніхто не дає.

Жданов вважає, що, виходячи з тієї ситуації, яка зараз склалася на Донбасі – росіяни не мають шансів, щоб виконати навіть політичне завдання, яке поставив Кремль із захоплення всієї території Донецької області.

Щодо загрози Росії щодо Запорізької АЕС, то вони можуть бути пов'язані з українським контрнаступом на півдні. Такими провокаціями Росія вдається до останнього аргументу, адже інших аргументів у неї фактично не лишилося.

За даними Олега Жданова, окупанти знімали війська з Донецького напрямку та передали на Запорізьке, бо із Запорізького росіяни перейшли на Південнобузький напрямок.

Експерт зазначає, що росіяни намагаються зачепитися за будь-який спосіб, щоб доїтися від України зупинки контрнаступу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна на полях саміту G20: експерти детально розповіли, які є варіанти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини