Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ексдиректор ЦРУ назвав наступні країни, з якими Росія хоче почати війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексдиректор ЦРУ назвав наступні країни, з якими Росія хоче почати війну

Американський генерал Девід Петреус розповів про наступні цілі Путіна у війні.

8 січня 2024, 11:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній директор ЦРУ Девід Петреус зробив попередження, що у випадку поразки України, Росія продовжить свої агресивні дії на інші країни. На думку американського генерала, перша країна у списку Путіна – це Молдова. 

Ексдиректор ЦРУ назвав наступні країни, з якими Росія хоче почати війну

Ексдиректор ЦРУ Девід Петреус. Фото з відкритих джерел

Під час розмови на телеканалі CNN Девід Петреус заявив, що у випадку перемоги Росії в Україні, Путін досягне своєї великої мети. Однак в такому разі це не буде означати кінець війні, а лише її розширення та нові загрози для інших країн. 

"Наступною на прицілі стане Молдова, можливо, одна з країн Балтії чи інші країни", — говорить колишній директор ЦРУ.

Таким чином Петреус пояснює необхідність допомагати Україні у боротьбі та зменшенні агресії РФ. 

"Генрі Кіссінджер перед смертю сказав, що лінія оборони НАТО тепер перебуває на кордоні між Україною та Росією, і я з цим повністю погоджуюсь", — додав Девід Петреус.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аналітики з Інституту вивчення війни вважають, що Путін хоче домовлятися із Заходом. Мета таких дій переконати українських партнерів зрадити Україну у війні. Тому російський президент очікує певний сигнал від Заходу, який свідчитиме про готовність почати мирні переговори щодо закінчення війни без участі України.

Також "Коментарі" писали про координатора Ради нацбезпеки США Джона Кірбі, який виступив у Білому домі і розповів чи є факти розкрадання військової допомоги з боку української армії та інші порушення. За словами американського представника, в Україні не виявили жодних ознак масштабної корупції щодо допомоги від США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 січня 2024, 11:59

Це і так було зрозуміло. Вам треба як можна швидше приєднувати молдову до Румунії і брати під парасольку НАТО. Бо Україну профукали і те ж саме насувається на Молдову.


Новини