Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-ведучий Данілевич, який втік у Британію, вважає ухилянтів «справжніми героями»
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-ведучий Данілевич, який втік у Британію, вважає ухилянтів «справжніми героями»

Екс-ведучий "Інтера" Андрій Данілевич, який в перші дні війни втік з родиною до Великої Британії, візу зробив брат дружини, що мешкає там давно, записав відео, в якому назвав ухилянтів «справжніми героями»

20 березня 2024, 20:00 comments4906
Поділіться публікацією:

Зокрема Данілевич заявив, що ухилянти – це мужні люди, які ризикують своїм життям, перепливаючи Тису чи долаючи Карпати і все заради того, щоб бути зі своєю родиною.

Екс-ведучий Данілевич, який втік у Британію, вважає ухилянтів «справжніми героями»

Андрій Данілевич

"І цей чоловік, батько — він просто скучив за своєю родиною. Вони йому телефонують щодня, щоночі. Вони плачуть. Діти питають його: “Батьку, чому ти не з нами? Коли ти приїдеш? Батьку, я не можу без тебе. Батьку, я сумую”. Плаче дружина в трубку і каже, як їй важко виживати за кордоном серед чужих людей. І для них цей чоловік — не зрадник, не боягуз, а справжній герой. Який готовий потонути в Тисі, замерзнути в Карпатах, сісти в тюрму — не знаю, він готовий на все, що завгодно. Він готовий використати бодай один-єдиний шанс, аби бути з родиною",
— заявив Данілевич.

Це відео екс-ведучого політтехнолог Олексій Голобуцький назвав із серії "плакала вся маршрутка".

"Тут він колись був зіркою. А тепер став просто отаким низькопробним блогером. Хоча загалом зміст роботи не помінявся: що тоді, що тепер просуває кремлівські наративи — захищати Україну — погано і безсенсово, втекти, припинити спротив — мудро і корисно",
— підкреслив Голобуцький.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на засіданні оборонного комітету розглядають правки до законопроєкту про мобілізацію, серед них і ті, які стосуються покарання чоловіків, які ухиляються від мобілізації. За словами нардепів, досягнуто консенсусу, що ухилянтам не будуть блокувати банківські та карткові рахунки.

Разом з тим, в "Азові" запропонували, щоб ухилянтів шукали не працівники ТЦК, а бойові бригади, мовляв це одразу покращить статистику мобілізації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

21 березня 2024, 15:06

А в чем он неправ? Люди хотят жить нормальной жизнью в нормальном государстве, которое их ценит и поддерживает, а не относится к своим гражданам как к скоту. И жить они хотят сейчас, а не может быть когда-нибудь потом, если очень повезет. Многие в принципе не видят для себя будущего в стране с неясными перспективами, кто-то хочет воссоединиться с семьей, кому-то просто не хочется быть мясом ради чьих-то политических абмиций. Согласно конституции, единственным источником власти является народ, а не зеленские с ермаками и арахамиями . Откройте границы и пусть каждый для себя решит, что делать, уезжать или оставаться и бороться. Это и будет акт народного волеизъявления, как и полагается в свободной демократической стране

Ігор

20 березня 2024, 20:27

Так тікали з Німеччини Гитлера через Берлінську стіну концтаборів Куби тощо. Зараз тікають з КНДР Палестини України. Навіть нацисти стверджують: "...захищати Україну — погано і безсенсово, втекти, припинити спротив — мудро і корисно". Прозріння обдурених і узурпованих буде жахливим.


Новини