Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-речник Генштабу: РФ вже готувала ядерний удар по Україні. Тоді спрацювала дипломатія
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-речник Генштабу: РФ вже готувала ядерний удар по Україні. Тоді спрацювала дипломатія

Як повідомив в коментар ТСН колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов, Росія уже була готова нанести ядерний удар по Україні, і військових про це попереджали. Проте тоді, ймовірно, спрацювала залаштункова дипломатія

6 березня 2024, 19:21 comments2592
Поділіться публікацією:

За словами Владислава Селезньова, абсолютно ні для кого не є секретом те, що країна-терорист Росія планувала вдарити по Україні ядерною зброєю ще у 2022 році, майже на початку широкомасштабного вторгнення.

Екс-речник Генштабу: РФ вже готувала ядерний удар по Україні. Тоді спрацювала дипломатія

Владислав Селезньов

За його словами, всі військові, які знаходилися на Яворівському полігоні, що у Львівській області, були напоготові. Була інформація, що саме по ним на Великдень 2022 року Росія вдарить тактичною ядерною зброєю.

"Про це було поінформовано моє найближче оточення, я в той час перебував на Яворівському полігоні. Такі сигнали різними каналами надходили",
— сказав Селезньов.

При цьому він підкреслив, що Яворівський полігон знаходиться неподалік від Польщі, до кордону там практично до двох десятків кілометрів. Селезньов припускає, що в той час спрацювала так звана залаштункова дипломатія, коли російському диктатору Володимиру Путіну дохідливо пояснили, які наслідки матиме такий удар для Росії і для нього особисто.

Селезньов не виключає, що з того часу щось могло змінитися у світосприйнятті російського диктатора і він відчув свою невразливість. Саме тому, Путін може піти на використання свого першочергового плану із застосуванням тактичної ядерної зброї проти України.

Разом з тим, колишній речник Генштабу додав, що російський диктатор постійно намагається піднімати ставки у війні, і насправді варіантів підвищення цих ставок залишилося не так уже і багато.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що на думку колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича, РФ може використати тактичну ядерну зброю проти України. За його словами, Кремль може здійснити три удари.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 березня 2024, 19:46

Та невже? Ти диви яка небезпека загрожувала саме тим, хто отримує найбільшу вигоду від війни: На корумпованого Фюрера регулярні замахи і він дивом рятується і доведе свою чорну справу до кінця - знищить Україну. Корумпованій Хунті яка засіла у пОПі і ВР і дорозкрадає країну яка кров'ю стікає. Військовим злочинцям - бандерівцям які радо, за 30 рублів або 30 рейхсмарок, слугували будь-яким тоталітарним режимам і саме з них почалась корупція ще у СРСР. То нічого що жодна розвідка у світі не помічала підготовки до ядрьонного удару - у Божих нацистів зір більш кращій і досвідчений. Вони і удар через 2 роки помітять і заміновані оборонні рубежі ворога помітять вже після провалу і балістичні ракети Ємена зіб'ють у космічній війні і ... Тому і програли!


Новини