Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів, куди РФ може вдарити тактичною ядерною зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, куди РФ може вдарити тактичною ядерною зброєю

Росія розпочала ядерний шантаж, щоби «досягти своїх цілей» у війні з Україною. Про це в інтерв’ю Василю Голованову розповів колишній радник Офісу президента Олексій Арестович. Він вважає, що РФ може нанести удар тактичною ядерною зброєю

4 березня 2024, 19:43 comments10741
Поділіться публікацією:

Росія може виставити світу ядерний ультиматум і навіть нанести удар тактичною ядерною зброєю, щоб продемонструвати рішучість своїх намірів.

Арестович розповів, куди РФ може вдарити тактичною ядерною зброєю

Олексій Арестович

На думку Арестовича, спершу Росія може вдарити тактичною ядерною зброєю по острову Зміїний. Це буде, так званий, демонстраційний удар. Якщо на нього не буде відповідної реакції, на яку очікує Росія, тоді вона може завдати другого удару тактичною ядерною зброєю. На думку Арестовича, в цьому випадку під удар потрапить прикордонний перехід між Польщею та Україною або ж Румунією. Як каже колишній радник Офісу президента, така ціль буде невипадковою, бо саме по цим переходам йдуть поставки зброї в Україну.

Якщо ж і цей удар не досягне цілей, тоді буде третій, вважає Арестович. На його думку, росіяни можуть вдарити тактичною ядерною зброєю по Жешуву, а саме по базі, де сідають американські військові літаки.

Після цього, вважає експерт, Росія може виставити ультиматум і пригрозити повноцінною ядерною війною.

"Як вони там говорили? Ми згоримо в ядерному попелі і ви з нами, тільки ми потрапимо до раю, а ви куди? І що вони робитимуть тоді? У кого знайдуться яйця, щоб сказати – о'кей, ядерна війна так ядерна війна, стадіон так стадіон. Що й могло б тільки зупинити росіян",
— говорить Арестович.

На його думку, відповіддю на цю невизначеність може бути хіба що максимальне підняття ставок.

При цьому Арестович відзначив, що на Заході чомусь досі не розуміють, що Росія у разі завоювання України не зупиниться і піде далі, оскільки відчуватиме себе сильнішою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що на думку Олексія Арестовича, Росія може напасти на Європейський Союз і навіть визначила свою потенційну ціль, щоби показати слабкість НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини