Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-прем'єр РФ назвав рік, коли закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-прем'єр РФ назвав рік, коли закінчиться війна в Україні

Колишній прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов вважає, що українські воїни досягнуть успіху

28 листопада 2023, 17:25 comments1806
Поділіться публікацією:

Російсько-українська війна завершиться наприкінці 2024 перемогою України. Як повідомляє портал "Коментарі", такий прогноз в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону озвучив колишній прем'єр-міністр РФ Михайло Касьянов.

Екс-прем'єр РФ назвав рік, коли закінчиться війна в Україні

Михайло Касьянов. Фото з відкритих джерел

Політик вважає, що українська армія зробить прорив, і буде звільнено більшість захоплених противником територій.    

"Я вважаю, наприкінці наступного року (закінчиться війна в Україні проти Росії, — Ред.). Тому що я як і раніше сподіваюся, що Україна отримає додатково ті озброєння, які потрібні для активного ефективного наступу, так, як це очікували всі...", — заявив Касьянов.

Він додав, що Києву "неповні обсяги (допомоги, — Ред.) були обіцяні, а те, що було обіцяно, — не вчасно поставлено..., і час був опущений, і було збудовано величезні споруди, оборонні споруди на окупованій території...".

Екс-прем'єр РФ вважає, що протягом зими-весни постачання буде зроблено, обіцяне обладнання та озброєння буде поставлене і Україна досягне своєї перемоги.

"Думаю, навіть якщо не всі окуповані території буде звільнено до кінця року, я думаю, що до кінця наступного року це має закінчитися. Я думаю, що… прорив буде, я хочу в це вірити, і більшість територій буде звільнено…", — зазначив Касьянов.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому ЄС виявився не готовим поставити обіцяні снаряди Україні: які перспективи подальшої підтримки. 

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ у 2024 році витратить на армію майже третину бюджету: про що це говорить і до чого може призвести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини