Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-командувач силами США в Європі розповів, як ЗСУ відкинути РФ на позиції до 24 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-командувач силами США в Європі розповів, як ЗСУ відкинути РФ на позиції до 24 лютого

Українці були неймовірно стійкими та винахідливими, але їм потрібна далекобійніша та точніша артилерія. Захід надав озброєння, але його недостатньо

27 серпня 2022, 14:00 comments1605
Поділіться публікацією:

До кінця року українській армії під силу вибити росіян із частини окупованих територій, відкинувши загарбників на позиції, які вони займали до 24 лютого. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку Бен Ходжес озвучив в інтерв'ю "DW".

Екс-командувач силами США в Європі розповів, як ЗСУ відкинути РФ на позиції до 24 лютого

Бен Ходжес. Фото: Reuters

Американський військовий вважає, що українська армія вже багато зробила для того, щоб розпочати повномасштабний контрнаступ і почати відкидати окупантів, але це не вдасться зробити, якщо Захід і далі тягтиме з постачанням всього необхідного озброєння. Тільки в тому випадку, якщо союзники України суттєво збільшать постачання необхідного озброєння ЗСУ, можуть відкинути росіян.

Бен Ходжес заявив, що він захоплений стійкістю та винахідливістю українського народу, але для вирішального удару по ворогові українцям потрібно більше далекобійної та точної артилерії.

Екс-командувач силами США в Європі зазначив, що ефективність українського контрнаступу безпосередньо залежатиме від того, чи з'явиться на озброєнні у ЗСУ сучасна артилерія та ракети, якими можна буде завдавати ударів по логістичним зв'язкам країни-агресора, розбивати її артилерію, робити непридатними до використання. військові аеродроми.

Ходжес додав, в українців вже багато є, але цього недостатньо. Саме тому лінія фронту вже місяць як на тому самому місці, вона не зрушується.

Колишній командувач сил США в Європі впевнений, що війська Путіна досягли кульмінації в Україні, вони більше не здатні до виконання поставлених завдань, але українцям необхідна здатність вистояти і перемогти.

Читайте також на порталі "Коментарі" — європейські ціни на електроенергію б'ють рекорди: про що це говорить — чого чекати Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини