Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-командир "Азова" відреагував на заклик Безуглої про відставку Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-командир "Азова" відреагував на заклик Безуглої про відставку Залужного

Пост Безуглой викликав обурення в мережі

27 листопада 2023, 08:37 comments2426
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", замкомандира 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ Максим Жорін відреагував на заяву нардепа від партії "Слуга народу" Мар'яни Безуглої про те, що головнокомандувач Валерій Залужний має піти у відставку.

Екс-командир "Азова" відреагував на заклик Безуглої про відставку Залужного

Максим Жорін. Фото: із відкритих джерел

"Окремі депутати, які не мають та ніколи не мали жодного стосунку до війська, більше того — ганьблять своїми діями всю країну — ходять у формі чи в мілітарі. Або ж обговорюють події на фронті, військові рішення, продукують якісь ідіотські ініціативи. Всім було б набагато краще, якби дурні, некомпетентні і неадекватні люди не пхали свій ніс в справи мобілізації, війни та військових", — написав Жорін у своєму Telegram-каналі.

Заява Безуглої викликала серйозний резонанс у соцмережах. У коментарях її звинувачують у роботі на Кремль і запитують, чи має вона військову освіту, щоби виступати з такими звинуваченнями.

Популярний в Україні публіцист, журналіст та телеведучий Віталій Портніков назвав заклик Безуглої дуже небезпечним.

"Депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Мар'яна Безугла закликала до відставки військового керівництва країни. Це дуже небезпечний крок у ситуації, коли єдність є головною умовою не лише перемоги, а й самого виживання держави", — написав Портніков у Facebook.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни почали масовано атакувати Україну дронами, а також продовжують наступ на низці напрямків, включаючи Авдіївку. Міжнародна ситуація для нас ускладнюється. Допомога з боку США пробуксовує, у низці європейських країн (спочатку Словаччина, тепер Нідерланди) до влади приходять ультраправі сили, які виступають за припинення підтримки України. Все частіше лунають заклики до переговорів між Києвом та Москвою. Експерти оцінили те, що відбувається на військових та дипломатичних фронтах для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини