Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-канцлер ФРН розповів, хто зірвав мирні "переговори" між Україною та РФ на початку вторгнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-канцлер ФРН розповів, хто зірвав мирні "переговори" між Україною та РФ на початку вторгнення

Шредер розповів, як у 2022 році був "посередником" між Україною та Росією та про мирний план із 5 пунктів

21 жовтня 2023, 15:45 comments1341
Поділіться публікацією:

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер, який не приховує своєї дружби з російським президентом Володимиром Путіним, заявив, що США нібито зірвали "мирні переговори" між Україною та Росією на початку повномасштабного вторгнення, а його Київ нібито запрошував як посередника. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву німецький політик зробив в інтерв'ю газеті "Berliner Zeitung".

Екс-канцлер ФРН розповів, хто зірвав мирні "переговори" між Україною та РФ на початку вторгнення

Герхард Шредер. Фото: з відкритих джерел

Екс-канцлер ФРН розповів, що у 2022 році Україні була потрібна людина, яка могла стати посередником, яка могла безпосередньо передавати російському президенту Путіну ті чи інші послання. Саме тому, за словами Шредера, йому надійшла пропозиція з Києва стати такою людиною.

Шредер зазначив, що йому відомий мирний план, який складався з п'яти пунктів. Першим пунктом цього плану є відмова України від членства в НАТО. Другий пункт – "двомовність" України. Третій пункт – "автономія" Донбасу. Четвертий пункт – "гарантії безпеки" для України. П'ятий пункт – переговори щодо статусу Криму.

"Єдині, хто міг би врегулювати війну по Україні, – це американці. На мирних переговорах у березні 2022 року у Стамбулі з Рустемом Умеровим українці не погодилися на мир, бо їм не дозволили. Вони мали спочатку узгоджувати з американцями все, про що говорили", – зазначив Шредер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Мальта ухвалила запит Офісу президента України на проведення 28 та 29 жовтня чергової зустрічі радників глав держав щодо обговорення "Формули миру". Раніше подібні відбулися влітку – у Копенгагені (Данія) та у Джидді (Саудівська Аравія). Які очікування від третьої зустрічі щодо пошуку оптимального виходу з російсько-української війни? Чому обрано саме Мальту? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

22 жовтня 2023, 00:34

СайтДКП: https://cyberpolice.gov.ua/news/kiberpolicziya-spilno-z-inozemnymy-kolegamy-zneshkodyla-transnaczionalne-xakerske-ugrupovannya-8508/ Сайт НПУ: https://www.npu.gov.ua/news/kiberpolitsiia-spilno-z-inozemnymy-kolehamy-zneshkodyla-transnatsionalne-khakerske-uhrupovannia Телеграм: https://t.me/CyberpolUA/1880

Ігор

21 жовтня 2023, 15:16

Нічого дивного! Україна була потрібна як інструмент та витратний матеріал. Продажних Божих, які роблять бізнес на всьому, особливо на війні, просто купили. Брехнею і продажністю справедливу боротьбу не ведуть.


Новини