Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-глава Служби зовнішньої розвідки України: Москва висунула Києву ультиматум
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава Служби зовнішньої розвідки України: Москва висунула Києву ультиматум

Путін не має наміру завершувати "спецоперацію" і продовжить ракетні удари по Україні

16 липня 2022, 13:07 comments10346
Поділіться публікацією:

Судячи з тих подій, які відбуваються на фронті і виходячи з тих заяв, які роблять спікери Кремля, Москва висунула Києву ультиматум – чи то президент Зеленський йде на переговори на тих умовах, які озвучує Путін, чи то Росія починає масштабний наступ на ключових напрямках. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку озвучив в інтерв'ю сайту "Обозреватель" колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж.

Екс-глава Служби зовнішньої розвідки України: Москва висунула Києву ультиматум

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Екс-глава СЗР зазначає, що Росія зараз продовжує розгортати наступ зі спробою вибити населені пункти Луганської області і розгорнути масований наступ у Донецькій області, в результаті взявши під контроль міста: Північ, Слов'янськ, Бахмут, Краматорськ. Путін має намір заявити статус-кво повністю захоплених Донецькою та Луганською областями, про сухопутний коридор у Крим, який він утримуватиме і надалі і ставитиме в такому форматі умови про мирні переговори.

Микола Маломуж додав, що ультиматум Путіна насправді простий: або протягом кількох тижнів росіянин розпочинають наступ на Донбасі, посилюючи свої угруповання, зокрема на Харківському напрямку, або переговори мають відбутися на тих умовах, які озвучує Кремль. Самі умови вже неодноразово були озвучені – це визнання так званих квазіреспублік "ДНР" та "ЛНР", які Росія хоче приєднати до своєї території, далі йде вимога про "демілітаризацію", відмову України від західних видів озброєнь та нейтральний статус України. До того Росія ще виставляє вимогу про статус-кво щодо окупованих територій, які зараз утримує Росія в Херсонській, Запорізькій та Харківській областях. Ну і як тиск на офіційній Київ Москва використовує ракетні обстріли мирних міст України. Це робиться для того, щоб українська влада швидше погоджувалась на ті умови, які озвучує Путін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська ракета потрапила в цивільний об'єкт — Одеса в чорному диму: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

16 липня 2022, 20:45

Хуем по-лбу ему. И да, не "Белгород", а "Бiлгород" .

Віктор

16 липня 2022, 19:36

Є така україньська говірка "дурень думкою богатіе" в перекладі на російську "размечтался". А зелю попереджую,викинь дурні думки з свеї башки,бо можеш без неї остатись.

Патриот

16 липня 2022, 12:38

ХРЕН ТЕБЕ

Патриот

16 липня 2022, 12:38

ХРЕН ТЕБЕ

Ігор

16 липня 2022, 12:31

Зе на поступки не піде. Не тому, що він головнокомандувач-воїн, а тому, що не адекватний. Ніщо не свідчить про адекватність намірів влади. Це: на першому плані комфортне життя суспільства, а ні як "витратний матеріал"; перестати красти та каяття всього політикому разом з пожиттєвими, безальтернативними мерами; повні реформи всього; депопагандизація і дебрехливість влади та ЗМІ; визнання злочинів дідів які слугували кольоровим тоталітарним режимам; дерегуляція і скорочення влади на 80%; повна заміна освіти на дистанційну і всіх корумпованих вчителів (які монополізували репетиторсьтво і переслідують талановитих учнів-репетиторів).


Новини