Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-глава ЦРУ дав прогноз на зимову фазу війни: чому росіянам буде набагато складніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава ЦРУ дав прогноз на зимову фазу війни: чому росіянам буде набагато складніше

За словами американського генерала, у лавах російських окупантів дуже багато проблем

19 жовтня 2022, 16:15
Поділіться публікацією:

Настання зими та погіршення погодних умов не зупинить просування українських військ, які звільнятимуть нові і нові території. Водночас, російським військам буде складніше утримувати оборону. Як передає видання "Коментарі", про це під час онлайн-дискусії Київського безпекового форуму заявив генерал Збройних Сил США і колишній директор ЦРУ Девід Петреус.

Екс-глава ЦРУ дав прогноз на зимову фазу війни: чому росіянам буде набагато складніше

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Військовий висловив думку, що українські війська не зупиняться з настанням зими. Логістика росіян дуже слабка, тому що зруйновані мости так само, як і залізничні колії. До того ж у російській армії збільшується кількість проблем. Військовим Росії бракує як озброєння, і навіть зимового одягу.

Крім того, вважає Девід Петреус, моральний дух серед російських військових дуже низький. Більшість із них не розуміє, за що вони воюють, чому прибули до України. У російській армії дуже багато представників нацменшин, які без належного військового навчання були кинуті на передову.                                                                                  

Щодо швидкості просування ЗСУ, то екс-директор ЦРУ зазначив, що це залежатиме, зокрема, від того, яким чином буде розплановано та виконано цю кампанію, яку стратегію буде обрано військовим керівництвом України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто втягнув Іран у війну проти України – звідки взялися чутки про нову смертоносну зброю для РФ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США загрожують скоротити допомогу Україні: хто просуває питання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини