Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-депутат Держдуми розповів, чому у Росії вже знають, що Україна відвоює Херсон
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-депутат Держдуми розповів, чому у Росії вже знають, що Україна відвоює Херсон

Пономарьов вважає, що у втраті Херсона звинуватить нового командувача "спецоперації" Суровікіна

26 жовтня 2022, 08:27 comments1803
Поділіться публікацією:

Росія втратить контроль над Херсоном найближчим часом і це створить хворобливу ситуацію всередині російського суспільства. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "Радіо НВ" заявив колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов.

Екс-депутат Держдуми розповів, чому у Росії вже знають, що Україна відвоює Херсон

Херсон. Фото: Reuters

"Це вже очевидно. І, судячи з розмов Суровікіна, вони також це розуміють. Так що це станеться", — заявив Пономарьов.

Російський політик вважає, що призначення Суровікіна відповідальним за війну в Україні невипадково довелося у той час, коли ось-ось почнуться бої за останній обласний центр в Україні. Російське керівництво чудово розуміє, що українська армія здатна відвоювати Херсон та вибити звідти всі російські сили. Тому для того, щоб основну критику не було зосереджено на міністрі оборони Сергія Шойгу і було призначено нового командувача "спецоперації" в Україні Суровікін. На нього і розрахована основна порція критики за втрату Херсона.

За словами Пономарьова, оскільки російським військовим нічого не вдається зробити на полі бою, у Кремлі й надалі намагатимуться тиснути на українське суспільство ракетними ударами по енергетичних об'єктах. У Москві чомусь вважають, що можуть створити паніку в українському суспільстві та змусити українців натиснути на владу на чолі із Зеленським, щоб той погодився на переговори з Путіни та на умови, які озвучить російський президент.

Екс-депутат зазначив, що у Кремлі ще можуть на щось сподіватися, але російська еліта вже усвідомлює, що Україна відвоює Херсон.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорить звернення Володимира Зеленського до Ізраїлю – чому, незважаючи ні на що, Іран продовжує допомагати Росії у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини