Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є загроза бактеріального зараження: у Чорнобаївці масово гинуть кури через російські обстріли (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Є загроза бактеріального зараження: у Чорнобаївці масово гинуть кури через російські обстріли (ФОТО)

Обстріли ЗС РФ призвели до знеструмлення птахоферми "Чорнобаївська"

11 грудня 2022, 15:00
Поділіться публікацією:

Правоохоронці у Херсонській області розслідують екоцид, що виник через масову загибель птахів на одній із найбільших птахофабрик у Чорнобаївці. Це сталося внаслідок знеструмлення об'єкта, викликаного обстрілами росіян. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Є загроза бактеріального зараження: у Чорнобаївці масово гинуть кури через російські обстріли (ФОТО)

Знеструмлення птахоферми "Чорнобаївська" призвели до катастрофи (фото з відкритих джерел)

Відомо, що у березні цього року, через удари російських окупантів, на птахофабриці, де знаходилося понад 4 млн птахів, зникло світло. В результаті було порушено санітарний режим, стало неможливо годувати курей, відтак, це призвело до масового вимирання птахів.

"Під час огляду на території птахоферми знайдено котлован глибиною 3 метри та площею 1 880 м кв", — йдеться у повідомленні прокуратури.

Слідчі також повідомили, що на місці взяли зразки для дослідження, адже через такі дії окупантів є загроза бактеріального зараження значної території.

 Наразі правоохоронці розслідують цю справу за ст. 441 КК України (екоцид).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про один день із життя прифронтового містаВже четвертий місяць Бахмут, розташований на Донеччині, страждає від постійних обстрілів російських окупантів. У місті немає електрики, газу, води та зв'язку. У нелюдських умовах продовжує жити близько 10 тисяч жителів, які відмовилися залишати рідну домівку, кожен зі своєї причини. Єдиною надією жителів міста на виживання залишаються волонтери, які при кожній нагоді намагаються привезти місцевим жителям хоч якусь гуманітарну допомогу. У розмові з представниками ЗМІ городяни також розповіли, що всі школи Бахмута повністю зруйновані, загалом їх у місті було 12. Інші мешканці Бахмута також поділилися з журналістами своїми історіями. Один за одним шокують подробицями життя в прифронтовому місті: десятки житлових будинків не підлягають відновленню, люди живуть у холодних підвалах в нелюдських умовах, а деяким городянам зовсім нема чого їсти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

11 грудня 2022, 15:56

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини