Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є "програма-мінімум" для Путіна: полковник СБУ розповів, чого чекати далі у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Є "програма-мінімум" для Путіна: полковник СБУ розповів, чого чекати далі у війні

Росіяни розвивають свій військово-промисловий комплекс, і далі можуть дійти свого піку розвитку, а далі генерувати свої можливості

28 березня 2024, 08:12
Поділіться публікацією:

Абсолютно немає ознак, що російський диктатор Володимир Путін планує зупинятись у розв'язаній проти України війні. У Кремлі готуються до подальшого наступу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Еспресо" заявив нардеп, секретар Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, полковник СБУ Роман Костенко.

Є "програма-мінімум" для Путіна: полковник СБУ розповів, чого чекати далі у війні

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Те, що Путін буде зупинятися, ми не бачимо. Ми бачимо, що росіяни розвивають свій військово-промисловий комплекс, і далі можуть дійти до свого піку розвитку, а далі генерувати свої спроможності. І це не показує те, що Путін збирається зупинятися десь на тих рубежах, на яких зараз є, й вести позиційну війну. Ми бачимо, що формуються нові армії. Путін, як мінімум, налаштований на весь наш південь, Донеччину, Луганщину, і не виключаю Харків. Це "програма-мінімум" для Путіна, і це факт", – сказав військовий.

Він зазначив, що ворог готує економіку та партнерів для подальших наступальних дій. Зокрема, Москва "підживлюється своїми союзниками".

Головними союзниками Росії у війні проти України Роман Костенко вважає Іран, Північну Корею та інші країни, які таємно постачають якщо не зброю, то дуже важливі компоненти до неї, за допомогою яких росіяни роблять у тому числі й ракети. Виробництво ракет у РФ вже перевищило довоєнний рівень.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ситуація на фронті залишається дуже складною. Росіяни посилили штурми як на східному, а й у південному напрямі. За деякими даними, не залишають вони планів щодо захоплення Харкова. Закордонні аналітики у виданні "Welt" зазначають, що є багато ознак того, що війну в Україні можуть заморозити. Експерти оцінили спеціально для порталу "Коментарі" нинішню стадію російсько-української війни та перспективи її розвитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини