Головна Новини Суспільство Війна з Росією Джонсон розповів про плани Путіна на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон розповів про плани Путіна на Україну

Прем'єр Великобританії вважає, що Путін не має наміру зупинятися і хоче окупувати всю Україну

23 серпня 2022, 16:30 comments1581
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін не збирається зупиняти та планує захоплення нових територій в Україні. Кінцева мета російського президента – захоплення всієї країни, як це він зробив із Кримом у 2014 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона під час саміту Кримської платформи.

Джонсон розповів про плани Путіна на Україну

Борис Джонсон. Фото: з відкритих джерел

Борис Джонсон зазначив, що виходячи з тих дій, які проводить Кремль, Путін хоче окупувати всю Україну, хоче в Україні той же сценарій, який її йому вдалося реалізувати з Кримом. Тому Москва готує анексію.

Прем'єр Британії прогнозує, що попереду буде ще один фейковий "референдум". Все це має підштовхувати Захід до єднання. Сьогодні важливо як ніколи єдиними, тому що в XXI столітті цивілізовані країни не можуть дозволити, щоб силою зброї можна було змішати кордони.

Варто зазначити, що спікери Кремля не приховують підготовку "референдумів" на осінь, якими путінський режим хоче узаконити анексії нових українських територій за принципом, що й у Криму.                                                                                                                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" – під час свого звернення президент України Володимир Зеленський повідомив про роботу спеціального форуму ветеранів та анонсував там зміни у державній політиці щодо ветеранського співтовариства. Про форум повідомив і голова Офісу президента – Андрій Єрмак. Як оцінюєте минулий захід? Яку роль відіграватимуть ветерани у поствійськовій Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини