Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Джихад"-бронемашини: нова тактика окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Джихад"-бронемашини: нова тактика окупантів

Військовий експерт розкрив нову тактику рашистів

24 лютого 2023, 17:31
Поділіться публікацією:

Рашисти почали використовувати нову тактику на полі бою в Україні. Для атаки позицій українських захисників вони спрямовують броньовані машини, завантажені вибухівкою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на дані військового експерта Олега Жданова.

"Джихад"-бронемашини: нова тактика окупантів

Багатоцільовий транспортер легкий броньований (МТЛБ)

"Нова тактика з'явилася в окупантів на полі бою. Це джихад-бронемашини, — розповідає Олег Жданов. — Вони беруть МТЛБ, яка в народі називається "мотолигою" (також іноді використовують бронетранспортери та БМП). Повністю завантажують їх під зав'язку вибухівкою, навіть закладають туди авіаційні фугасні бомби типу ФАП-100. Заводять, включають передачу і направляють у бік наших позицій... Вона під'їжджає до наших позицій і її через деякий час дистанційно підривають. 

В одну таку машину можна, за даними Олега Жданова, завантажити до тонни вибухівки.

МТ-ЛБ (багатоцільовий транспортер-тягач легкий броньований) — радянська та болгарська бойова машина, створений для транспортування людей та вантажів, також широко використовується в ролі артилерійського тягача.

Зазначимо, що у ЗМІ оприлюднили п'ять сценаріїв закінчення війни в Україні. Тим часом РФ проводить військові навчання біля берегів ПАР разом з Китаєм. А російська пропаганда назвала головного ворога РФ , і це не Україна.

Напередодні річниці вторгнення в Україну президент України Володимир Зеленський у своєму інтерв'ю ВВС відкинув можливість компромісу з Володимиром Путіном, а також наголосив, що деокупованою має стати вся територія України, включаючи Донбас та Крим . Якщо ж Захід досягне якихось домовленостей із РФ за рахунок України, це стане "бомбою", як для України, так і для Європи, впевнений Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини