Головна Новини Суспільство Війна з Росією Джигурда готувався стати главою української держави
commentss НОВИНИ Всі новини

Джигурда готувався стати главою української держави

Микита Джигурда заявив, що свого часу до нього надійшла пропозиція стати президентом України, повіривши у це, він навіть намагався створити собі своєрідний «імідж»

17 квітня 2023, 13:05
Поділіться публікацією:

Про це, російський актор та музикант заявив в ефірі російського радіо "КП", пишуть "Коментарі".

Джигурда готувався стати главою української держави

Джигурда пригадав, як мав стати президентом України

Відбувалося це у 2013 році, як підкреслив фрік. З ним, ніби-то, мали розмову люди Медведчука. Почувши про "президентство", Джигурда начебто тому вирішив не відмовлятися від українського громадянства.

"Якраз у 2013 році я зустрічався з людьми Віктора Медведчука і мені на рівні СБУ, тільки тих, хто за РФ, було запропоновано стати кандидатом в Президенти України. Це було до Зеленського, тоді ще не було серіалу, його розкручували англосакси", — сказав Джигурда.

Путініст, пригадуючи цю історію, сказав, що повірив у себе й свої сили. Тому і погодився на пропозицію людей з оточення "кума Путіна".

З цим рішення він пов’язує і відмову від російського громадянства.

Микита Джигурда, готуючись стати президентом України намагався створити відповідний "імідж", який би привабив виборців, аби ті голосували за нього. Й зі своєю групою на концертах співав українських пісень, та виконував "свою" версію гімну на Майдані.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Путініст Жерар Депардьє знову оскандалився: його звинуватили у масових домаганнях до жінок Актор вкотре звинувачується у сексуальних скандалах під час зйомок 11 різних кінострічок.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, представники російського Мінкульту  почали перевіряти  виконавиця  Басту  через його нещодавню  скандальну  заяву  під час інтерв'ю Насті Івлєвій. Баста,  даючи відповідь  на запитання про те, чи  мав він плани  залишити країну, відповів, що міг би втекти з РФ, але "залишається дивитися кіно далі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини