Головна Новини Суспільство Скандали Путініст Жерар Депардьє знову оскандалився: його звинуватили у масових домаганнях до жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Путініст Жерар Депардьє знову оскандалився: його звинуватили у масових домаганнях до жінок

Актор вкотре звинувачується у сексуальних скандалах під час зйомок 11 різних кінострічок

12 квітня 2023, 21:23
Поділіться публікацією:

Французького актора з російським громадянством Жерара Депардьє знову звинуватили у сексуальних злочинах. 20-річна акторка вже висунула звинувачення проти путініста. Нові розслідування від Mediapart виявили, що 74-річного актора звинувачують у сексуальних домаганнях до 13 жінок. Йдеться про тих, які працювали з ним на зйомках 11 різних фільмів з 2004 до 2022 року, пишуть "Коментарі".

Путініст Жерар Депардьє знову оскандалився: його звинуватили у масових домаганнях до жінок

Французького актора Жерара Депардьє звинуватили у домаганнях до 13 жінок

За свідченнями опитаних жінок, Депардьє публічно домагався до акторок, гримерок і персоналу, розпускав руки, намагаючись залізти під їхню білизну чи сукню, а також пропонував піти з ним в роздягальню. Коли жінки відмовлялися, він реагував агресивно.

Прокуратура Парижу відповіла на запит видання Variety та повідомила, що наразі жодна з 13 жінок не звернулася до суду щодо Депардьє. Однак, за даними Mediapart, одна з акторок вже звернулася до правосуддя, щоб "передати свою історію".

Правове представництво Депардьє Cabinet Temime спростовує всі звинувачення та заявляє, що актор "не має наміру розглядати статтю", оскільки вона "містить дуже різноманітні теми, включаючи суб’єктивні оцінки та моральні судження".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що два роки тому, тоді 72-річний актор офіційно отримав звинувачення в сексуальному насильстві, проте справу вдалося якийсь час тримати в таємниці.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що новий скандал з Ані Лорак набирає обертів. Співачка стала небажаною через спробу "всидіти на двох стільцях".

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — Лорак після скандалу щодо концертів у Росії назвала себе українською співачкою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини