"Дурнів, крім Медведєва, немає": в ВП жорстко відповіли на загрози російського політика щодо АЕС

Росія використовує ЗАЕС як заручника для фіксації окупованих територій - Подоляк

В Офісі президента відповіли на погрози заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва. Про це написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter.

Подоляк відповів на погрози Медведєва з приводу атомних станцій у ЄС та його заяву про обстріл Запорізької АЕС.

"Складно уявити, щоб член "Аль-Каїди" чи "ІДІЛ" сидів в ООН і "офіційно" звинувачував в агресії США чи Ізраїль. Росія використовує ЗАЕС як заручника для фіксації окупованих територій, а Україну хоче виставити... агресором. Та дурнів, крім Медведєв, немає. Єдина загроза для АЕС – російські терористи", - Подоляк.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що територіальний компроміс із РФ можливий: Рєзніков назвав варіант. Міністр наголосив, що головна мета ЗСУ – звільнення всіх окупованих територій у межах 1991 року. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що експерти розповіли , чому 9 серпня стався перелом у війні, якого всі так чекали. Росіяни вже самі зрозуміли, що тепер про настання доведеться забути.

Також "Коментарі" інформували про те, що аавіація та реактивна артилерія ЗСУ масштабно відпрацьовують Херсонську область. Аавіація та реактивна артилерія ЗСУ масштабно відпрацьовують Херсонську область.